Atletisme

Núria Picas no participarà en l’Ultra Pirineu 2016

Núria Picas no participarà en l’Ultra Pirineu 2016

L’atleta manresana Núria Picas no competirà en l’Ultra Pirineu d’aquest cap de setmana. Segons ha confirmat la pròpia esportista a Entre Rivals i AquíBerguedà.cat, la decisió està presa i no serà a la línia de sortida de Bagà aquest dissabte a primera hora del matí. “El turmell no està al 100% i prefereixo no forçar-lo. Com sempre dic, si no estic al 100%, no m’agrada competir”, ha dit Picas.

L’esportista catalana ja va avançar a aquest mitjà a finals de juliol que veia molt complicat participar en l’Ultra Pirineu després de recaure en l’esguinç al turmell que arrossegava des de feia temps. Finalment, Picas ha decidit “mirar la prova des de fora aquest any per tornar amb més forces que mai l’any que ve”.

Núria Picas feia cinc anys consecutius que feia l’Ultra Pirineu i considera que, “a vegades, val la pena descansar per donar més valor a proves com aquesta”. Ara bé, que no participi en l’Ultra Pirineu no vol dir que s’oblidi de la muntanya. De fet, Picas ha explicat que aprofitarà aquests dies per anar al Nepal, a la zona de l’Annapurna, en una expedició alpinista.

FOTO. Núria Picas creuant la línia d’arribada en primera posició a la Cavalls del Vent 2013 / NuriaPicas.cat

Núria Picas Ultra Pirineu 2016

Comentaris