Futbol, C AT Gironella

Remuntada per oblidar la garrotada de Sallent (2-1)

Remuntada per oblidar la garrotada de Sallent (2-1)

6 de 9. El Gironella suma la segona victòria de la temporada en remuntar al Caldes a casa i acabar guanyant per 2 a 1. Els gironellencs han fet un partit força gris però han estat més efectius que el rival i es confirmen com un dels equips de la part alta de la taula.

El partit s’ha caracteritzat per les poques ocasions de gol. A la primera meitat, les poques idees en la creació i les imprecisions en els metres finals han fet que bona part del partit es jugués a la línia de mitjos. Tot i això, el davanter del Caldes “Marce” ha aprofitat una badada defensiva del Gironella per plantar-se sol davant Xiscu i fer el primer quan encara no s’havia arribat a la mitja hora de joc. Amb el 0 a 1, tots dos equips han enfilat el túnel de vestidors.

A la represa, el Gironella ha sortit més concentrat que el rival i l’empat ha tardat ben poc a arribar. Al minut 50, Pau Ragués, que ha entrat al camp al descans i ha funcionat a la perfecció com a revulsiu, ha rematat dins una bona centrada des de la banda esquerra de Ferran Prat. Després del gol, s’ha entrat en una fase del partit en què cap dels dos equips tenia el control de la pilota i tot feia pensar que l’enfrontament es decidiria per petits detalls.

Així ha estat. Al minut 76, Èric Santmartí, en una acció marca de la casa, ha guanyat l’esquena a la línia defensiva, s’ha desfet del porter visitant i ha marcat a plaer a porteria buida. D’aquesta manera, el davanter gironellenc ha confirmat la remuntada dels locals. El resultat seria el definitiu, tot i que el Caldes ho ha intentat sense fortuna fins al final.

El post-partit: Gironella 2 Caldes 1

pontiJordi Pont Entrenador de l’Atlètic Gironella

“A la primera part hem estat realment malament. Hem estat precipitats i no trobàvem espais. A la segona part hem tingut la tranquil·litat i la paciència per crear més perill. Tot i això, la segona part no ha estat brillant. L’equip pot fer molt més. El millor d’avui és, sincerament, el resultat.”

 

PAU-RAGUESPau Ragués Jugador de l’Atlètic Gironella

“Són tres punts molt importants. Ens hem trobat un equip molt ben posat sobre el camp i ha costat molt crear-los perill. A nivell personal, pensava que no podria jugar perquè encara arrossego una lesió. Al final, però, l’entrenador ha decidit fer-me jugar i he tingut la sort de marcar. No esperava estrenar-me avui.”

 

Pots consultar la resta de resultats del grup 4 i la classificació fent clic aquí.

 

FOTO. Els jugadors del Gironella celebrant el primer dels dos gols d’aquesta tarda, obra de Pau Ragués / AUTOR: Marc Canturri

Caldes Èric Santmartí jordi pont Pau Ragués Segona Catalana

Comentaris