Futbol, CE Berga

Nova derrota contra un dels nous a la categoria (1-2)

Nova derrota contra un dels nous a la categoria (1-2)

El Berga i La Torreta arribaven amb la necessitat de sumar punts en aquesta tercera jornada després d’haver patit derrotes els dos primers partits de la competició. Aquest desig només s’ha vist complert per La Torreta que s’ha fet amb la victòria per 1 a 2 davant d’un Berga confús.

El partit ha començat amb un Berga dominant que marcava al minut 10 per via de Torner. Els visitants han anat entrant en el partit poc a poc i han tingut algunes ocasions que s’han acabat materialitzant a onze minuts pel descans. Amb empat a 1 al marcador, la represa del partit era un nou inici amb igualtat pels dos equips. No obstant, els berguedans ja no es mostraven tan forts com al començament i han patit amb accions molt perilloses dels vallesans.

Els nervis es transformaven en faltes i, finalment, en un penal que els visitants no han desaprofitat per fer el 2 a 1. Era el minut 71. Aquesta acció ha acabat de desconcentrar als jugadors del Berga que no trobaven el seu lloc i fins i tot han vist expulsat a un dels seus jugadors, Costa. Amb aquest desconcert i La Torreta fent passar els minuts, el partit ha acabat amb la derrota dels locals.

El post-partit: Berga 1 – La Torreta 2

pratcastellaJoan Prat Entrenador del Club Esportiu Berga

“Un dels objectius a curt termini que tenim és competir 90 minuts al mateix nivell i no de forma intermitent i de moment no ho hem aconseguit. Ho vam fer a la pretemporada però una vegada ha començat la lliga això no ho estem aconseguint.”

 

Pots consultar la resta de resultats del grup 4 i la classificació fent clic aquí.

FOTO. Xut llarg als últims minuts de partit / AUTORA: Lídia López

Joan Prat Segona Catalana

Comentaris