Futbol, CE Olvan, CE Puig-reig, CF Sant Salvador de Cercs, UE Avià B

El Puig-reig lidera en solitari el grup 7 de Tercera Catalana

El Puig-reig lidera en solitari el grup 7 de Tercera Catalana

El Puig-reig lidera en solitari el grup 7 de Tercera Catalana, ja que és l’únic equip de la categoria que ha guanyat els tres partits que fins a dia d’avui s’han jugat. Aquesta setamana els del Berguedà s’han desfet del Santpedor a domicili per un ajustat 1 a 2. Els altres dos equips de la comarca que militen al grup 7 no han tingut la mateixa sort: l’Olvan ha perdut per 3 a 1 al camp del Fruitosenc, mentre que el Sant Salvador de Cercs ha sortit golejat de la visita al camp del Sant Pere Nord (3-0).

El cercolins són ara mateix vuitens, amb 4 punts, mentre que els olvanesos són cuers i encara no han pogut puntuar.

L’Avià B encaixa la primera derrota de la temporada al grup 6

L’altre equip de la comarca que competeix a Tercera Catalana és l’Avià B. Ho fa al grup 6, amb els equips del Vallès. Fins aquest cap de setmana, el filial avianès havia sumat els 6 punts possibles, però la bona ratxa s’ha trencat. El Can Déu ha castigat als homes de Lluís Fornell amb un contundent 6 a 1 i els relega fins la sisena posició.

FOTO. Els jugadors del Puig-reig celebrant un gol la temporada passada / AUTORA: Judit Fernández (CE Puig-reig)

Tercera Catalana

Comentaris