Motor

El Motocròs d’Olvan ha aplegat un centenar de pilots

El Motocròs d’Olvan ha aplegat un centenar de pilots

El circuit de motocròs d’Olvan ha acollit avui la penúltima carrera del Campionat de Catalunya de Motocròs de Nens amb la participació d’un centenar de pilots.

La cita marcada pel bon temps ha comptat amb totes les joves promeses del motocròs català repartides entre les categories MX50, MX65, MX85, MX125 2T,Sots18 4T i Fèmines, les quals han lluitat per aconseguir un bon resultat de cara a l’última prova de la temporada, que se celebrarà el proper 06 de novembre a Ponts.

A les 9 del matí ha arrancat l’activitat al circuit berguedà amb els entrenaments i al voltant de les 11 s’ha iniciat la primera màniga.

La cursa, que ha estat organitzada pel Moto Club Baix Berguedà, ha tingut com a vencedor en la categoria MX 125 2T el líder de la categoria, Gervasio Cañas, qui ha dominat les dues carreres. Segon ha sigut Roberto Otero i tercer Marc Fontanals. En la categoria Fèmines la victòria ha sigut per Adelina Ramírez que amb aquesta primera posició ja és campiona de Catalunya.  L’ha seguit Mariona Valero i tercera ha sigut Aida Calero que no ha pogut disputar la primera màniga per un problema mecànic. Angel Perales s’ha emportat la victòria de la categoria de MX Sots 18 4T guanyant totes dues carreres. Roger Oliver i Aleix Canals han completat el podi.

En la categoria MX 85, per una banda tenim els Cadets, on Oriol Oliver ha guanyat seguit de Pol Oliveras i Edgar Quirante. En MX 85 Juvenil, Gerard Congost, Guillem Farres i Raul Sànchez han sigut els tres primers pilots que han pujat al podi.

En la categoria de MX 65, un rapidíssim Victor Puig ha dominat amb solvència les dues carreres i ha guanyat per davant de Pau Magria i Arnau Garcia. Les carrers dels més petits, MX 50, les ha guanyat el líder de la categoria Bruno Miró. Pau Alsina i Iker Diez l’han acompanyat al podi.

La següent carrera que organitza el MC Baix Berguedà serà el 02 d’octubre amb el Campionat de Catalunya de Trial a Gironella.

FOTO. Pilots de la categoria MX50 amb el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Abad   AUTORA: Meritxell Pey 

Campionat Catalunya Motocròs MC Baix Berguedà Motocròs

Comentaris