Motor

Avià acull dissabte la Copa d’Espanya de Motocròss amb la IV Rostollada Motorshow

Avià acull dissabte la Copa d’Espanya de Motocròss amb la IV Rostollada Motorshow

Aquest dissabte arriba la quarta edició de la Rostollada Motorshow d’Avià. Després de l’èxit de les tres primeres edicions, aquesta cursa solidària torna al Berguedà amb l’objectiu principal de seguir recaptant fons, aquest cop per “Taller Coloma”, entitat de casa nostra que realitza una gran tasca.

Com sempre hi haurà les categories Elit, amb pilots com Nil Arcarons, i Open. Com a novetat d’aquesta edició, també s’hi disputarà la RFME Copa d’Espanya de Motocròs Clàssic.

El Moto Club Foc i Fuego amb Marc Coma al capdavant han preparat un bon traçat al circuit Pla de la Parera on acolliran a les categories Pre76, Pre76 +50, Pre78, Pre78 +50, Twinshock, Twinshock +50, Evo, Super Evo, 80cc Twinshock i 80cc Evo.

La de Pre76 la lidera Víctor Manuel Menéndez seguit molt d’aprop per Josep Bruch, pilot de Berga. El mateix Menéndez encapçala Pre76 +50 però, en aquesta ocasió, és Leandro Galdona qui se situa segon. Juan José Hernández i Pere Junquera, aquest últim també de Berga, són primer i segon respectivament de Pre 78 mentre Ricard Mengi i Jaume Llop ho son de Pre78 +50. En la categoria Pre 78 també hi trobem Ricard Coma, pare de Marc Coma. 

Miguel Ángel Quadrat va en primera posició en Twinshock amb Agustí Vall, el “tigre” de Navàs per darrere a nomès sis punts. En aquesta categoria també tenim als pilots berguedans Jordi Fíguls i Lluís Soler. Agustí Vall i Francisco Javier Teixidor estan sent, de moment, els millors de Twinshock +50 empatats tots dos amb 129 punts. En Evo, Teófilo Jiménez i Raúl Benito van a ser els encarregats de lluitar pel títol, com en Super Evo que ho van fer Fernando García i David Olivares. En Super Evo s’estrenarà el pilot berguedà de Flat Track, Josep Piedra. 80cc Twinshock està liderada per José Ignacio Atienza que nomès supera en 14 punts a Alejandro Rubiera. Jorge Curreya fa el mateix en 80cc Evo i té a Antonio Pérez a 8 punts de la classificació general provisional.

Aquí podeu consultar els horaris:

14199570_1159312234125595_6258300158027732408_n

Marc Coma Moto Club Foc i Fuego

Comentaris