Motor

Sara Sànchez guanya la Women’s Open Cup Yamaha R3

Sara Sànchez guanya la Women’s Open Cup Yamaha R3

La pilot de Gironella Sara Sànchez va guanyar el passat diumenge la competició monomarca femenina de la Women’s Open Cup Yamaha R3. I ho va fer guanyant la cinquena carrera de manera consecutiva.

Una carrera espectacular que Sara va començar sortint des de la “pole position” gràcies als temps mercats als entrenaments cronometrats de dissabte.

Diumenge ja al moment de la sortida Sànchez es va veure sobrepassada per la seva competidora, com a conseqüència va perdre la primera posició. I és que com ella mateixa comenta, “haig de millorar les sortides”.   Tot i això, al cap de pocs girs va tornar a agafar la primera posició, i finalment Sànchez va arribar un avantatge de fins 16 segons per davant de Nuria Llabrés (2a).

A falta d’una sola carrera perquè acabi la competició, la pilot ja s’ha proclamat guanyadora de la Women’s Open Cup Yamaha R3 en la seva primera edició gràcies a aquests 5 podis.

Així doncs, quedarà la prova del proper 1 i 2 d’octubre al circuit de La Torrecica (Albacete), on Sànchez hi correrà amb la tranquil·litat de tenir el títol entre mans.

sara sanchez

Sara Sánchez #64: “Estic molt contenta amb el resultat, tant els entrenaments cronometrats com la carrera. Com sempre m’agradaria donar gràcies a Dandy Moto, Javier Luna i a tots els que a cada carrera han estat amb mi ja que sense ells res d’això hauria estat possible”.

 

 

Recupera l’entrevista que li vam fer fa unes setmanes aqui.

FOTO: Podi Circuit Jerez. Prensa Sara Sànchez

Sara Sànchez Women's Cup Yamaha R3

Comentaris