Motor

Gerard Riu, dins del top 10 del Mundial Júnior

Gerard Riu, dins del top 10 del Mundial Júnior

La sisena prova del Mundial Júnior de Moto3 s’ha disputat aquest cap de setmana a l’Autodromo do Algarve, Portugal. En una pista tècnica i plena de desnivells, Gerard Riu ha pogut marcar el seu millor resultat.

Nomès començar, el pilot de Casserres va perdre bastantes posicions. A partir d’aquell moment, Riu va realitzar una remuntada que el va portar a la vuitena posició, el seu millor resultat en el any del seu debut en el Mundial Júnior de Moto3.

La propera cita del pilot de l’equip Leopard Júnior Stratos tindrà lloc l’1 i 2 d’octubre al Circuit de Jerez.

#67 Gerard Riu P8

Gerard Riu PerfilNo estic content ni enfadat, perquè el resultat no està malament i és el millor que he fet aquesta temporada, però no estic satisfet ja que sabia que podia estar més endavant. Des de la primera volta no m’he trobat molt còmode i he estat poc agressiu. Al final he trobat el ritme, tirant i escalant posicions i hem quedat entre els deu primers. Vull agrair l’esforç que ha fet d’equip durant tot el cap de setmana.

Gerard Riu MC Baix Berguedà Mundial Júnior Moto 3 Team Stratos

Comentaris