Ciclisme

Els millors ciclistes d’Espanya confirmen l’assistència a la Berguedà Bike Marathon d’Avià

Els millors ciclistes d’Espanya confirmen l’assistència a la Berguedà Bike Marathon d’Avià

La Berguedà Bike Marathon d’Avià del 17 de setembre pujarà al Mirador de la Figuerassa per l’antic camí de Cercs a Peguera i tornarà a Avià pel Càmping Valldora, Sant Pere de Graudescales, Sant Lleïr, la Pujada dels Pantans i el sender de Sant Salvador. L’organització ha presentat avui el recorregut de la prova, que combina pista i corriols al llarg de 70 quilòmetres amb 2.500 metres de desnivell positiu.

La Berguedà Bike Marathon tindrà dos recorreguts, el d’iniciació i el Marathon, que l’organització ha definit com “molt espectaculars en ple prepirineu català, amb grans atractius naturals i amb bons desnivells per posar-se a prova i esprémer al màxim la Mountain Bike”.

Pel que fa a la participació, l’organització preveu més de 600 ciclistes, entre professionals i populars. Entre aquests, els grans aspirants a la victòria són els vigents campions d’Espanya de Marató, José Márquez i Sandra Santanyes, o altres noms com Clàudia Galicia, Guillem Muñoz, Óscar Mogollón o Sandra Jordà. Tots ells ja han confirmat que participaran a la Berguedà Bike Marathon.

La pedalada popular, per la seva banda, comparteix el tram inicial amb la Berguedà Bike Marathon en una versió concentrada de la prova que en tan sols 40 kilòmetres acumula 1.600 metres de desnivell positiu. Una prova de foc per a molts bikers que comencen i volen provar-se en una marxa dura i que transcorre per llocs tan especials com el Mirador de la Figuerassa, Espinalbet, al Pi de les Tres Branques i el Coll de la Mina amb el sender de Sant Salvador com un dels millors reclams.

Les inscripcions per a la Berguedà Bike Marathon estan disponibles a ticketoci.net, per a la marxa popular de 70 i 40 kilòmetres, i al web de la Real Federación Española de Ciclismo, per al Campionat d’Espanya d’XCM de 70 kilòmetres.

Avià Berguedà Bike Marathon

Comentaris