Futbol Sala, CCR Baganès, La Pobla de Lillet

El futbol sala a l’Alt Berguedà podria desaparèixer aquesta temporada

El futbol sala a l’Alt Berguedà podria desaparèixer aquesta temporada

L’Alt Berguedà es podria quedar sense equips de futbol sala aquesta temporada. Fins ara, la Pobla de Lillet i el CCR Baganès compartien categoria a Segona Divisió Catalana juntament amb dos equips més de la comarca, el FS Puig-reig i el Ciutat de Berga. Ara, però, tot sembla indicar que la categoria es quedarà amb només dos equips.

D’entrada, el CCR Baganès ha desaparegut, tot i ser el millor dels equips berguedans en la classificació final de Segona Catalana de la temporada passada. En aquest sentit, tot i que la creació de l’equip sènior de futbol 11 del CCR Alt Berguedà ha fet que alguns dels jugadors del Baganès hagin decidit fer el salt al futbol 11, fonts properes a l’entitat baganesa vinculen la desaparició de la secció a temes més aviat extra-esportius.

En el cas de la Pobla de Lillet, la decisió encara no està presa però el futur “és molt complicat”, segons ha expressat Abel Garcia, jugador i directiu del club, en declaracions a l’Entre Rivals i a l’AquíBerguedà. “Ara mateix el nucli estable de l’equip només el formem 5 persones i, amb això, no podem afrontar tota una temporada”, ha lamentat Garcia. Alguns dels jugadors que fins ara militaven a l’entitat s’han vist seduïts pel projecte esportiu del CCR Alt Berguedà i d’altres han considerat que ja havien complert la seva etapa en el club poblatà.

Busquen jugadors

Sigui com sigui, l’equip de la Pobla de Lillet està preinscrit en el seu grup de Segona Catalana per la propera temporada. Per això, directius, jugadors i persones del poble busquen la manera de trobar efectius per tal de poder iniciar la temporada, tot i que la missió és “molt difícil d’aconseguir” i el futur es veu cada vegada més negre.

D’altra banda, la Federació Catalana de Futbol (FCF) ja ha fet públic el calendari d’aquesta temporada per Segona Catalana. La Pobla de Lillet hi figura tot i el seu futur incert, com també hi són el FS Ciutat de Berga, que també té problemes d’efectius i podria acabar renunciant a la categoria, i el FS Puig-reig. Pots consultar-lo fent clic aquí.

FOTO. Pavelló poliesportiu de Bagà, on fins ara jugava el CCR Baganès / AUTOR: CCR Baganès (via Facebook)

Abel Garcia Bagà La Pobla de Lillet

Comentaris