Bàsquet Berga

Hug Tuyet, nou president del Bàsquet Berga

Hug Tuyet, nou president del Bàsquet Berga

El berguedà Hug Tuyet és el nou president de l’Associació Esportiva Bàsquet Berga. El nou president de l’entitat ha confirmat a Entre Rivals que “és la solució més senzilla per canviar de president i evitarà que es desfaci la junta actual i, per tant, qualsevol tipus de procés electoral”. La temporada passada Hug Tuyet era el vicepresident del club, la mà dreta del fins ara president Sergi Edo. A més, Tuyet compaginava la seva tasca com a vicepresident amb la de coordinador de la cantera i segon entrenador de l’equip sènior.

El nou president estarà al capdavant del club durant les dues properes temporades, fins que acabi el mandat. En aquest sentit, els grans objectius són fer ampliar l’escola i fer créixer qualitativament a tots els equips de l’entitat. De fet, el club ja treballa en la nova temporada que suposa, entre d’altres coses, el retorn de l’equip sènior a Primera Catalana. El primer equip, a més, canvia d’entrenador: Moisès Soriano deixa la banqueta per decisió del club i agafa el càrrec Manel de Haro. Hug Tuyet seguirà com a segon entrenador, tot i que ell mateix ha afirmat que la seva idea inicial era “dedicar-se a altres tasques que té dins l’entitat”.

Hug Tuyet porta més de mitja vida al Bàsquet Berga. Té 29 anys i n’ha passat 17 al club (6 com a jugador, 3 com a jugador i entrenador, i 8 com a entrenador). Ha entrenat a totes les categories de l’entitat, però sempre ha mostrat predilecció pels sots-21 i els equips femenins. La temporada 2016-2017 afronta un repte a l’abast de molt pocs: tindrà quatre feines diferents dins el club. Començarà la temporada com a president, coordinador de l’escola, segon entrenador de l’equip sènior i entrenador del cadet femení.

FOTO. Hug Tuyet en directe als micròfons d’Entre Rivals a la transmissió del Beep Bàsquet Berga-CB Sant Joan Despí del maig passat / AUTORA: Meritxell Pey

Hug Tuyet president

Comentaris