Motor

Franc Serra puja al podi a la tercera prova de la Copa d’Espanya de Flat Track

Franc Serra puja al podi a la tercera prova de la Copa d’Espanya de Flat Track

Gran actuació del pilot de Gironella Franc Serra a la tercera prova de la Copa d’Espanya de Flat Track que s’ha celebrat aquest cap de setmana a San Martín de la Vega (Madrid). Serra ha aconseguit una més que meritòria tercera posició que li ha servit per pujar al podi i per escalar posicions a la classificació general. El pilot d’Alonso Racing Team ha compartit podi amb el campió de 125cc del Campionat del Món de Velocitat de l’any 2011, Nico Terol, que ha quedat primer a San Martín de la Vega, i amb el també català Ferran Cardús, que ha estat segon.

A banda del podi aconseguit per Franc Serra, la prova ha comptat amb la participació de dos pilots més del Berguedà. Es tracta de Jordi Casas, de Montmajor, que ha estat 7è, i de Josep Piedra, de Berga, que ha acabat en 9a posició.

La jornada va començar amb els entrenaments lliures de la categoria Flat Track Pro. La pista comptava amb força forats i bots i va ser necessari modificar el programa de competició. Malgrat tot, els pilots i l’organització van decidir seguir endavant amb el programa perquè el públic gaudís de l’espectacle durant la resta de la nit.

Amb la tercera posició a San Martín de la Vega, Franc Serra puja fins la 4a posició a la classificació general, amb 36 punts. El líder de la general ha passat a ser Nico Terol, que amb la victòria d’aquest cap de setmana ha superat Brad Baker.

El Rancho Canudas de Casserres, la següent parada del campionat

Després de descansar tot l’agost, els pilots tornaran a competir el cap de setmana del 10 i 11 de setembre. Serà al Berguedà en una prova doble al Rancho Canudas, a Casserres. Dissabte es competirà a l’oval i diumenge hi haurà la carrera al TT, un circuit amb girs cap a la dreta i un salt.

FOTO. La sortida d’una de les sèries disputades a San Martín de la Vega. D’esquerra a dreta: Josep Piedra, Mohamed Boulahdaraj, Nico Terol i Gerard Bailo / AUTOR: Real Federación Española de Motociclismo

Copa d'Espanya de Flat Track Franc Serra Jordi Casas Josep Piedra San Martín de la Vega

Comentaris