Atletisme

El berguedà Toni Baños guanya la 25a Cursa Popular de Bagà

El berguedà Toni Baños guanya la 25a Cursa Popular de Bagà

L’atleta berguedà Toni Baños, de La Sportiva, es va imposar ahir a la 25a edició de la Cursa Popular de Bagà. Baños, de només 16 anys, va creuar la línia d’arribada abans que ningú amb un temps de 28 minuts i 54 segons. Antoni Puig va ser segon, a 37 segons de Baños, i David Sitjas va completar el podi amb un temps de 32 minuts i 54 segons.

La prova, amb sortida i arribada a la plaça del Raval de Bagà, dividia els participants en categories en funció de la seva edat. Els corredors de més de 16 anys van fer el recorregut llarg, de 8,5 quilòmetres, però es van repartir en tres classificacions. Toni Baños, campió de la general, va ser també el primer classificat dels atletes de 16 a 40 anys; David Sitjas, tercer a la general, va guanyar la categoria d’entre 41 a 55 anys; i Eduardo Muñoz, cinquè a la general, va ser el més ràpid de més de 56 anys).

D’altra banda, els participants de 12 a 15 anys van competir en un circuit més curt, de 6,2km, on el guanyador va ser el local Jordi Pradell. Els atletes de 9 a 11 anys van córrer en un circuit de 3,6km on es va impoar Pau Velasco. Kiko Millán va ser el vencedor de la categoria de 6 a 8 anys en un circuit d’1,6km, mentre que Ot Casals va ser el més petit dels guanyadors en un circuit de 600 metres adaptat per a nens de 0 a 5 anys.

Cursa Popular de Bagà La Sportiva Toni Baños

Comentaris