Futbol

Una vuitantena de nens participen al Campus Uri Rosell

Una vuitantena de nens participen al Campus Uri Rosell

La segona edició del Campus de futbol Uri Rosell, a Puig-reig, ja està en marxa. Una vuitantena de nens de la comarca i d’altres punts d’arreu de Catalunya aprenen al costat del futbolista de Puig-reig des d’ahir, dia 22, fins el proper diumenge, dia 26.

A banda de Rosell, els participants del campus podran nodrir-se dels coneixements futbolístics de 7 entrenadors i de 4 assistents tècnics. A més, la gran novetat d’aquesta edició és que aposta per incorporar l’anglès en petites activitats per treballar el llenguatge del futbol en anglès.

Tot plegat, ho ha explicat el propi Uri Rosell, en declaracions a Ràdio Berga i l’Aquí Berguedà. Pots escoltar l’entrevista aquí:

campus-uri-rosell-1

FOTOS: Alguns dels participants al Campus // AUTOR: Iglesias Fotògraf

campus Uri Rosell Puig-reig Uri Rosell

Comentaris