Motor

Pere Borrellas guanya el Trial Open de St. Corneli

Pere Borrellas guanya el Trial Open de St. Corneli

Sant Corneli de Cercs va ser ahir l’epicentre de la tercera prova del Campionat de Catalunya Open de Trial. Tot i la pluja dels últims dies que dificultaven una mica el terreny, una setantena de pilots van participar al trial organitzat pel MC Baix Berguedà. Els participants havien de completar dues passades a les 12 zones situades al voltant de la localitat berguedana.

L’activitat va començar a les 8 del matí amb les verificacions administratives i seguidament a les 9 es va donar la sortida al primer pilot. Tenien fins a 5 hores per a poder realitzar les dues passades, més 10 minuts amb un punt de penalització per minut transcorregut.

Pere Borrellas, expilot mundialista retirat ara fa dos anys i pertanyent al club organitzador, va guanyar en la categoria de nivell Màster. Ho va fer amb un total de 26 penalitzacions per davant de Bernat Seuba (36 p) i Aniol Gelabert (40 p).

En la categoria Promo, Jordi Ramonet (21 p) i Marc Seuba (25 p), van quedar primer i segon respectivament, seguits d’Antoni Ramonet (27 p). El pilot del MC Baix Berguedà, Roger Terricabras, va aconseguir la vint-i-dosena posició.

Sergi Fernàndez  (31 p), per davant de Jordi Freixanet (32 p) i Ramon Caelles (33 p) van pujar al podi de la categoria Open. En aquesta mateixa categoria, Climent Camps, pilot del MC Baix Berguedà, va acabar el Trial en la quarta posició. El pilot d’Enduro i també del Motoclub, Marc Mujal, va aconseguir la dotzena posició.

En la categoria inferior, el nivell Base, Lluís Masó va quedar en primera posició amb 25 punts, seguit de Roger Cases (28 p) i Oscar Pons (30 p). El pilot del Motoclub organitzador, Higo de Oliveira va finalitzar quart.

Pel que fa a les categories femenines, en la categoria Promo, Berta Abellán va quedar en primera posició amb 33 penalitzacions, seguida de Neus Murcia (42p) i Maria Giró (51 p). I finalment, en Open, Maria Feliu amb 84 peus va ser millor que Laura Donate (118 p).

El Campionat de Catalunya de Trial Open tornarà el 2 d’Octubre també de la mà del MC Baix Berguedà, ho farà però, a la localitat berguedana de Gironella.

Aquí podeu consultar les classificacions 

MC Baix Berguedà

Comentaris