Atletisme

Josep Rovira i Rosa Valls s’emporten la prova gran de la Berga Trail

Josep Rovira i Rosa Valls s’emporten la prova gran de la Berga Trail

3 proves, 475 atletes i 81 quilòmetres de camins de muntanya. Berga va ser l’epicentre de la segona edició de la Berga Trail, que es va disputar aquest diumenge als paratges de la serra de Queralt, els Rasos de Peguera i la Serra d’Ensija.

Els guanyadors de la prova gran, la Marató de 42 quilòmetres, van ser Josep Rovira, del Club Alpí Gironella, i Rosa Valls, dels Mountain Runners del Berguedà. En categoria masculina, Rovira va sortir vencedor d’un duel frec a frec amb el berguedà Ivan Camps. El gironellenc va fer un temps de 4 hores, 30 minuts i 3 segons, mentre que Camps va creuar la línia d’arribada 27 segons més tard. Carles Sánchez, dels Mountain Runners del Berguedà, va completar el podi. Pel que fa a les noies, Rosa Valls va creuar la línia d’arribada en primera posició i en solitari després de 5 hores, 23 minuts i 5 segons. Aurora Galán va ser segona, a més d’una hora de Valls, i Helena Balaguer va completar el podi.

A la mitja marató, de 25 quilòmetres, Jordi Padilla va ser el més ràpid en categoria masculina, mentre que Judit Franch, de Gironella, va guanyar en noies. Finalment, un centenar de persones van participar a la Mini Berga Trail amb bones notícies pel JAB. Jordi Comellas va guanyar en categoria masculina i Vanessa Chirveches va pujar al calaix més alt del podi de les noies.

FOTO. Josep Rovira, creuant la línia d’arribada de la Berga Trail 2016 en primera posició // Autor: Albert Garrido

Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà Berga Trail JAB Josep Rovira Rosa Valls

Comentaris