Futbol Sala, Casserres Femení, Casserres Masculí

El FS Casserres rep reconeixement a la Festa de l’Esport

El FS Casserres rep reconeixement a la Festa de l’Esport

Casserres va celebrar per primera vegada la Festa de l’Esport, organitzada per la regidoria d’Esport i les entitats esportives. Amb el motiu d’aquestes jornades, es va dur a terme la Nit de l’Esportista, on es van entregar guardons a entitats i esportistes locals pels mèrits aconseguits al llarg de la seva trajectòria. El club de Futbol Sala Casserres va ser un dels reconeguts en aquesta gala, després dels dos ascensos i les dues lligues que els seus equips sèniors han aconseguit aquesta temporada. També van atorgar els premis als millors jugadors de cada equip, que van ser per Robert Perarnau i Jennifer Serralvo.

Les altres entitats homenatjades van ser el Casserres FC, el Tennis Casserres, el Club Amics Petanca de Casserres i l’AMPA de l’Escola Princesa Làscaris. A títol personal, van rebre homenatge Ester Noguera (esquí), Pau Llorens (curses d’orientació), Kiku Soler (curses de muntanya), Josep Maria Genescà (ciclisme), Gerard Riu (motociclisme), Quim Escalé (ciclo-cross) i Joan Sitjes (futbol). L’acte va tenir lloc al pavelló d’esports amb un sopar popular que va comptar amb més de 200 assistents.

En el context d’aquesta festa, també es van organitzar diferents activitats adreçades a totes les edats al llarg del dissabte, que va cloure amb una caminada nocturna on van participar 170 persones. La bona rebuda per part dels veïns fa que l’organització ja pensi en tornar a celebrar aquesta jornada l’any vinent.

Fotografia: Iglesias Fotògrafs

Casserres FS Casserres Futbol sala

Comentaris