Futbol Sala, Gironella Femení

El Penya Esplugues Gironella tanca la temporada amb derrota

El Penya Esplugues Gironella tanca la temporada amb derrota

Aquest cap de setmana s’ha disputat l’última jornada de la primera divisió de futbol sala femení, on les noies de Gironella han perdut contra el Jimbee Roldán per un gol sobre la botzina. Després d’un inici brillant de les berguedanes, que han tingut diverses arribades de perill a l’àrea local, el conjunt murcià es feia amb el joc i plantava cara a les visitants. El primer gol arribaria al minut 11 per les locals. El Gironella es va esforçar el darrer tram de la primera meitat per aconseguir marcar, però no ho faria i s’anava al descans amb l’1 a 0.

A la represa, l’equilibri regnava a la pista entre un Roldán que volia un gol per la tranquil•litat i un Gironella que es plantava amb molt perill per fer l’empat, amb Berta Velasco com a principal protagonista. La pressió sorgia efecte i Júlia Vidal posava l’1 a 1. Les berguedanes tenien més força que mai després de l’empat i no donaven oportunitats a les de Múrcia de cara al tram final de partit. Finalment, el Roldán va fer un gol in extremis que va donar la victòria a les locals per 2 a 1.

El Penya Esplugues Gironella tanca una altra temporada al màxim nivell com a onzenes classificades i 31 punts a la butxaca. Aquest resultat les permet seguir un any més a aquesta categoria juntament amb l’altre equip català de la competició, el Rubí, que ha acabat com a sisè classificat. Les campiones d’enguany han estat les noies del Burela.

Fotografia: @GiroFutsal

FS Penya Esplugues Gironella Futbol Sala Femení

Comentaris