Atletisme

Celebrada la primera SKY RACE PEDRAFORCA 360º

Celebrada la primera SKY RACE PEDRAFORCA 360º

L’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà va organitzar ahir la 1ª SKY RACE PEDRAFORCA 360º, una cursa d’alta muntanya de 26,5 km amb un desnivell positiu de 1710m.  Amb sortida i arribada de la Pl. Major de Gòsol, la cursa va aplegar al voltant de 170 persones que van donar la volta al massís del Pedraforca pel coll del Verdet.

També es va celebrar la primera cursa Infantil, puntuable pel Campionat de Curses Infantils del Berguedà, on hi van participar una vintena de nens.

Aquest campionat ha sorgit de la mà de l’Associació Esportiva Mountain Runners del Berguedà, els Amics de l’Atletisme de Bagà, la UEC Bagà i els Amics de la Volta la Maria. El projecte va dirigit als nens i nenes de 5 a 14 anys i engloba un total de 5 curses. La primera va ser la d’ahir al Pedraforca, la següent serà el 13 d’agost a la Trail del Moixeró. El 24 de setembre, coincidint amb la Ultratrail Pirineu, es disputarà a Bagà la XS Pirineu, i la lliga finalitzarà el 16 d’octubre amb la Volta la Maria d’Avià.

Podeu consultar els resultats de la Sky Race Pedraforca 360º aquí 

Fotografía: Albert Garrido/ Mountain Runners del Berguedà

Comentaris