UE Avià

El primer equip de l’Avià canvia d’entrenador

El primer equip de l’Avià canvia d’entrenador

Canvi d’aires a la banqueta de l’Avià. La setmana passada, poc després de la victòria contra el Tona que certificava la permanència del club a Primera Catalana, Oliver Ballabriga comunicava via Twitter que deixava el càrrec d’entrenador del primer equip avianès, tot i la confiança del club. Aquesta tarda, però, només tres dies després del final de lliga, l’Avià ja ha fet oficial el seu substitut. És Pablo Becerril,

El nou tècnic avianès arriba al Berguedà procedent del juvenil A del Mercantil, de Lliga Nacional. A més, Becerril va assumir el càrrec de coordinador del futbol base del Mercantil la temporada passada. Ara, però, l’entrenador fa el salt al futbol amateur i entrenarà a l’Avià en la que serà la sisena temporada consecutiva a Primera Catalana del club.

Comentaris