Futbol, C AT Gironella B

Derrota del Gironella en un partit on no s’hi jugava res (3-0)

Derrota del Gironella en un partit on no s’hi jugava res (3-0)

Cardedeu i Gironella arribaven a l’última jornada amb propòsits diferents. Mentre que els de Ponti arribaven al partit immersos en plena Patum i amb la salvació matemàtica aconseguida des de la jornada anterior, els vallesans tenien l’oportunitat de fer els deures i intentar accedir a la plaça de promoció en cas que el Ripollet no aconseguís guanyar el seu partit. Els locals van fer els deures però el Ripollet també i la victòria dels vallesans no va servir per res, ja que l’any vinent tornaran a jugar a Segona Catalana.

El partit va començar amb una anècdota que va despistar els visitants. Els locals no tenien pilotes de recanvi per si es perdia la primera i quan aquesta va sortir fora del camp, el partit es va aturar tres minuts. Quan es va reprendre el partit, una pèrdua en la zona de construcció dels gironellencs va ser aprofitada per Ignasi per plantar-se davant de Jofre i superar-lo amb un xut col·locant, situant l’1-0 en el marcador. Però a partir d’aquest moment, els gironellencs van interpretar molt bé el partit i van entregar la pilota al Cardedeu mentre esperaven replegats al seu camp i intentaven aprofitar els contracops. En un d’aquests, Miki no va arribar per poc a la centrada de Salla. Per part local, les ocasions sobre la porteria de Jofre es produïen sobretot gràcies a xuts llunyans sense excessiu perill i els gironellencs es mostraven contundents en defensa per refusar totes les centrades a l’àrea, tot i que alguna hauria pogut causar és problemes si els locals haguessin aconseguit rematar. Just abans del descans, una nova transició ràpida dels gironellencs els va donar l’oportunitat d’empatar el gol matiner dels locals però ni Miki ni Salla ni Èric van poder connectar una bona rematada i introduir la pilota dins la porteria.

Tot i això, els gironellencs no estaven malament i aguantaven les envestides d’un Cardedeu que no aconseguir generar molt perill sobre la porteria visitant a pesar de la gran quantitat d’homes que acumulava en zona d’atac. Però en un contracop després d’un córner a favor dels visitants va arribar la sentència. Matamala va jugar en llarg després de blocar l’esfèrica i la defensa gironellenca no va ser capaç de refusar correctament la pilota, que va arribar als peus de Carles, que es va desfer de dos contraris i va fer el 2-0. A partir d’aquest moment, els gironellencs si que es van dedicar a guardar la roba, a estar ben col·locats en defensa i el partit es va convertir en un monòleg atacant dels locals, tot i que els visitants no renunciaven a tenir la pilota sempre que la tenien però els costava molt arribar a camp contrari. Així doncs, Gerard Beltrant va fer el 3-0 després d’una altra errada en la sortida de pilota i Joel i el mateix Gerard van tenir ocasions per ampliar encara més l’avantatge. Tot i això, el marcador ja no es va moure més i es va arribar al final del partit amb el 3-0 a l’electrònic. D’aquesta forma, tal com hem dit, els gironellencs acaben la lliga amb una derrota però salvats matemàticament, en l’onzena posició. Per la seva banda, el Cardedeu va fer els deures però no va poder prendre-li la plaça de promoció al Ripollet.

Després d’un inici de temporada molt dolent, els Gironellencs van aconseguir remuntar el vol jornada a jornada. D’aquesta manera, els berguedans han acabat com a 11ns classificats, amb 44 punts. Finalment, els de Ponti han sumat 12 victòries, 8 empats, i 14 derrotes, 36 gols a favor i 40 en contra.

 

FITXA TÈCNICA

FC Cardedeu: Jordi Serra, Sergi Meca, Gerard Soler, Victor Morales, Rubén Rodríguez, Oriol Anglada, Marc Graus, Gerard Beltran, Ignasi Abad, Joel Ramírez, Albert Matamala. També van participar: David Súarez, Pol Brugués, Jordi Altimira, Carles Ferres, Alexandre Abad.

CF Atlètic Gironella: Pau Tomàs, Guifré Dalmau, Èric Santmartí, Adrià Sellarés, Rafael Zafra, Ferran Sibila, Marc Oses, Artur Feliu, Josep Boatella, Miquel Noguera, Jofre Barrull. També van participar: Ferran Prat, Pol Ginestà, David Safont.

Comentaris