Futbol, C AT Gironella, CE Berga, UE Avià

El futbol base del Berguedà també té campions

El futbol base del Berguedà també té campions

L’ascens del primer equip del Club Esportiu Berga a Segona Catalana ha estat una de les notícies de la temporada. Els berguedans han aconseguit que el municipal s’omplís de gom a gom cada diumenge de partit i això, no només s’ha vist reflectit en els resultats, sinó també amb el rebombori que ha causat el seu ascens. Ara bé, no és l’únic campió de la comarca. El cadet de la UE Avià i l’Infantil A del Berga, campions de Segona Divisió.

El cadet de la UE Avià, campió de Segona Divisió

A Avià també hi ha un campió. Dirigit per Ivan Lianes, l’únic equip cadet del club s’ha imposat amb autoritat al grup 24 per davant d’un equip de la comarca també: l’Atlètic Gironella. Els avianesos han disputat aquest matí un dels dos partits que li quedaven per disputar. Jugaven al camp de l’Arrels, a Solsona, i en tenien prou amb guanyar. Ho han fet, i de quina manera. 0 a 10 pels del Berguedà, que sumen 7 punts d’avantatge respecte el Gironella i, per tant, a falta d’una jornada pel final, són matemàticament campions. Al Gironella li queden dos partits però, amb el resultat d’aquest matí de l’Avià a Solsona, s’haurà de conformar amb el segon lloc.

ueavia_cadet

El cadet de la UE Avià, a Solsona, després de la victòria contra l’Arrels / UE AVIÀ

L’infantil del CE Berga, l’altre campió de la capital

A Berga la celebració és doble. Ahir, els jugadors del primer equip van passejar per la ciutat per celebrar la consecució de la Tercera Catalana. Ho van fer sobre un camió, juntament amb els nens de l’Infantil A, que també volien celebrar el seu títol de lliga, en aquest cas a la Segona Divisió Infantil. Els números dels petits són estratosfèrics: campions de lliga, 78 punts, 27 victòries, cap empat i una única derrota. A banda de la quasi perfecte actuació del Berga, en aquesta categoria cal destacar-hi també el paper de la UE Avià i de l’Atlètic Gironella, tercer i quart classificats, respectivament.

berga_infantil

L’Infantil A del CE Berga en una foto d’aquesta temporada / CE BERGA

Futbol base

Comentaris