Motor

Olvan acollirà la tercera cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs

Olvan acollirà la tercera cursa del Campionat de Catalunya de Motocròs

Sandro Marcos (MX3), pletòric fins ara, serà el rival a batre.

Aquest diumenge 8 de maig se celebrarà el Motocròs d’Olvan, corresponent a la tercera cursa de la temporada del Campionat de Catalunya de Motocròs. El Moto Club Baix Berguedà serà l’encarregat d’organitzar la prova que acollirà els pilots de les categories: MX 1, MX 2, MX 3, MX 4, MX 5 i MX Elit.

La cursa d’aquest cap de setmana marcarà l’equador del campionat, un cop celebrades les curses als circuits de Rufea i Ponts, i quan encara restarà visitar les instal·lacions de Salomó, Bellpuig i Almenar.

De moment, Sandro Marcos (MX3) és l’únic pilot del Campionat de Catalunya de Motocròs que ha aconseguit la victòria en totes mànigues que ha disputat, i ja treu 40 punts al segon classificat, Joel Lozano. En canvi, l’extrem oposat el trobem a MX1, on després de dues curses i quatre mànigues, David Rodríguez encapçala la classificació amb només quatre punts de marge sobre Èric Izquierdo.

La resta de pilots que encapçalen les classificacions són: Oriol Casas a MX2, Ladislao Cernadas a MX4, Narcís Sánchez a MX5 i Sergio Castro a MX Elit.

Horaris:

Dissabte dia 7:

Entrenaments lliures, dissabte de 9:30h del matí, fins a la 13:30h del migdia.

Diumenge dia 8:

De 8,00h a les 8,50h inscripcions administratives

De 9,00h fins les 14,00h entrenaments cronometrats i curses

 

Comentaris