Bàsquet, Bàsquet Berga

El Beep Berga es juga l’ascens a Ràdio Berga

El Beep Berga es juga l’ascens a Ràdio Berga

Després d’una temporada amb algun tram irregular, el Beep Berga arriba al tram final de la competició amb opcions a tot. Per sort o per desgràcia, els berguedans disputaran els dos darrers partits de la temporada contra els dos primers classificats, el Sant Joan Despí i l’Igualada. La jornada d’aquest cap de setmana enfrontarà el Beep i el Sant Joan, al Pavelló de Berga, en el que serà el darrer partit de la temporada a casa.

Per això, Ràdio Berga i Entre Rivals faran un seguiment especial del partit, amb la retransmissió en directe de l’enfrontament. Els comentaris a peu de pista aniran a càrrec de Marc Canturri, que estarà acompanyat de l’entrenador Josep Gomà com a analista tècnic, Aleix Camprubí amb les estadístiques,  Lídia López i  Meritxell Pey amb el micròfon  sense fils, a més del suport tècnic de Ricard Codina.

El Berga arriba al final de la campanya en una bona situació, tot i que hauria pogut ser millor. A falta de dues jornades, els de Moisès Soriano són els 3rs classificats, amb 48 punts, els mateixos que l’Igualada, 2n, i a 2 del Sant Joan Despí. Així doncs, l’equip ja té assegurat, com a mínim, el playoff d’ascens, i opta a l’ascens directe, quedant com a 2n classificat, i, fins i tot, a l’ascens i al campionat. Per això, l’equip ha fet una crida a l’afició per a què se sentin acompanyats en aquest darrer partit a casa de la temporada regular.

beepberga

FOTO: Marc Ribera

Comentaris