Handbol

L’Handbol Berga tindrà una darrera oportunitat de mantenir-se a Preferent

L’Handbol Berga tindrà una darrera oportunitat de mantenir-se a Preferent

L’Handbol Berga té una remota opció de mantenir-se a Tercera catalana preferent, i no baixar a Tercera, com es preveia després de la derrota contra el Mataró i la victòria del Sant Andreu en la darrera jornada. Una mala gestió de la Federació ha fet que Berga i Sant Andreu disputin una eliminatòria de correcció contra els mateixos classificats del Grup A. En el cas berguedà el rival serà l’Agramunt, i mentre que els santandreuencs jugarà contra el Sant Just.

D’aquesta manera, la Federació es cura en salut, ja que, a hores d’ara, no sap el nombre d’equips que baixen de les lligues superiors (Estatal i Lliga catalana), ni les inscripcions de Territorials. Així doncs, si baixen pocs equips i els berguedans guanyen l’eliminatòria, l’equip es podria mantenir a la categoria. En cas de què baixessin el màxim nombre d’equips, el Berga baixaria definitiva de categoria i, fins i tot, podrien baixar els 4 equips involucrats.

L’altra part negativa és que el Berga no podrà jugar la Copa de la Federació. L’entitat ja ha informat al club que, a causa d’aquesta eliminatòria de correcció, l’equip no podrà disputar l’altra competició.

En tot cas, l’eliminatòria es disputarà a doble partit. L’anada serà el proper 1 de maig a Agramunt, mentre que la tornada serà el dia 8 de maig a Berga.

 

Foto: Josep Maria Serarols

Comentaris