Futbol, UE Avià

Treball sense premi (4-3)

Treball sense premi (4-3)

No aixequen cap. La Unió Esportiva Avià perd a Sants, per 4 a 3, i encadena sis partits sense conèixer la victòria. Tot i que el partit es va complicar molt, el conjunt d’Oliver Ballabriga va plantar cara fins al darrer minut però va acabar pagant els errors defensius.

El Sants va començar dominant i no va tardar en avançar-se. Al minut 7 de partit, els local Tomàs Garcia va fer el primer i, des d’aquell moment, l’Avià va anar sempre a remolc. El domini del Sants no va decaure i, passada la mitja hora de joc, Sergio Navarro va incrementar la diferència amb el 2 a 0. Malgrat tot, l’Avià va poder arribar al descans amb opcions de remuntada, gràcies a un gol de Josep Casasayas, a les acaballes del primer temps.

A la represa, els avianesos van sortir més endollats. Tot i això, el Sants va trencar el bon joc d’aquests primers minuts amb dos gols pràcticament consecutius. El primer, de David Cura, al minut 51; el segon, de Sergi Cuadrillero, al 54, de falta directa des del límit de l’àrea gran. Tot plegat, per col·locar un 4 a 1 al marcador que semblava insalvable per l’Avià. La golejada va fer que s’entrés en uns minuts de desconcert total. Malgrat tot, els del Berguedà van aconseguir superar-los i van posar la directa per retallar la diferència. Primer, al minut 66, Miki López va pica una falta amb molta força que el porter local no va poder blocar i Peke, atent al refús, va caçar la pilota i la va ficar dins. Era el 4 a 2 i l’esperança d’aconseguir una remuntada èpica encara era present a les files avianeses. Els d’Oliver Ballabriga ho van seguir intentant, però el gol no va arribar fins al darrer minut de partit, quan Oriol Martínez va aprofitar una bona jugada de Miki López per banda esquerra per rematar de cap i fer el definitiu 4 a 3.

Amb la derrota, l’Avià baixa una posició, ara és desè, i veu com el líder, el Vilassar de Mar, ja és a 10 punts, de manera que diu pràcticament adéu a les opcions de pujar a Tercera de forma directa. De cara a la setmana vinent, els avianesos repetiran com a visitants, en aquest cas al camp de l’Andorra, on intentaran trencar la mala dinàmica de resultats i, a la vegada, tornar a la part mitja-alta de la classificació. Un dels capitans de l’equip, Marc Guijarro, va reconèixer, en declaracions per Ràdio Berga i Entre Rivals, que la mentalitat de l’equip no ha canviat. “L’objectiu segueix sent salvar la categoria. Quan això s’aconsegueixi, ja hi haurà temps per pensar en altres coses”, va dir.

1cat1

FITXA TÈCNICA:

UE SANTS: Carlos Blanco, Alberto Manuel Gómez, Adrián Navarro, Guillem Hernández, Sergio Navarro, Jonatan Crivilles, David Cura, Cristian Mulero, Luis Gaudioso, Tomas Garcia i Sergi Cuadrillero. També van jugar Marc Franco, David Gala, Pau Navas i Sergio Arbulu.

UE AVIÀ: Sergi Porcel, Eduard Garcia, Marc Torres, Josep Casasayas, Miki López, Marc Guijarro, Pablo Mitjans, Max Morell, Jordi Esteve, Pol Pintó i Oriol Dalmau. També van jugar Toni Líria, Oriol Martínez, Joan Noguera, Aleix Béjar i David Fernández ‘Peke’.

GOLS:

Min. 7. Tomàs Garcia, 1-0.

Min. 35. Sergio Navarro, 2-0,

Min. 41. Josep Casasayas, 2-1.

Min. 51. David Cura, 3-1.

Min. 54. Sergi Cuadrillero, 4-1.

Min. 66. David Fernández ‘Peke’, 4-2.

Min. 89. Oriol Martínez, 4-3.

Foto. Imatge d’arxiu del primer equip de l’Avià, concretament del partit contra el Martinenc. Autor: Dani Falcón

Marc Guijarro Primera Catalana UE Sants

Comentaris