Motor

Gerard Riu s’estrena al Mundial Júnior FIM CEV Repsol

Gerard Riu s’estrena al Mundial Júnior FIM CEV Repsol

El pilot de Casserres va participar diumenge en la seva primera carrera del Campionat del Món Júnior de velocitat a València.

Riu que s’ha estrenat amb l’Stratos Team, va arribar al circuit de Cheste  encara amb poc feeling sobre la moto. Ja als entrenaments classificatoris de dissabte va tenir millors sensacions i va acabar en la posició 14º a un segon de la pole.

En les carreres de diumenge, Gerard Riu però no va tenir molta sort. En la primera hi va haver una caiguda múltiple on s’hi va veure involucrat. I pel que fa la segona carrera, quan anava en la desena posició i atrapant al grup capdavanter, segons Riu se l’hi va aixecar la moto de davant i va patir una segona caiguda. Afortunadament va poder tronar a pujar a la moto i remuntar fins acabar vintè.

La pròxima carrera serà el 7 de maig al circuit francès de Le Mans on no hi hauran entrenaments lliures, i per tant, Riu haurà de córrer directament els cronometrats a un circuit on mai abans ha corregut.

Comentaris