Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

El Beep Berga, més a prop (64-77)

El Beep Berga, més a prop (64-77)

Victòria treballada i relativament plàcida del Beep Bàsquet Berga, per 64 a 77, a la pista del Calafell. Amb la derrota de l’Igualada en aquesta jornada, l’equip segueix 3r, però empatat a punts amb els de l’Anoia, i segueix depenent d’ell per a guanyar la lliga i pujar directament de categoria.

El partit va tenir poca història en el seu inici, fruit del domini clar del Berga. No obstant això, el Calafell va reaccionar abans del descans, retallant una diferència de 14 a 3 punts. A la represa, però, conscients de la importància de la victòria, els jugadors surten molt forts i concentrats en el partit. No és, però, fins al darrer període quan l’equip dirigit per Hug Tuyet va ser capaç de compaginar bones defenses i bons atacs, per aconseguir la victòria plàcida de 13 punts de diferència.

Per part visitant, cal destacar el partit del base David Yuste, que va anotar 20 punts. També Oleguer, que en va fer 14, i en el joc interior, els 11 del pivot Bernat Martí. La resta de punts van estar molt repartits entre la resta de la plantilla.

Amb aquesta victòria, l’equip segueix tercer, però empata a punts amb l’Igualada, a 47. L’average particular és favorable als igualadins, ja que van guanyar el partit de la primera volta, però resta el de la segona, en el darrer partit de lliga. Per la seva part, el Sant Joan Despí va guanyar, i segueix líder, ara amb 48 punts.

Els berguedans segueixen depenent d’ells mateixos per pujar de categoria. Si guanyen els 3 partits que resten, els 2 darrers contra els rivals directes, serien campions de lliga. Abans d’aquests dos partits, però, tocarà rebre al Manyanet Reus, 7è classificat amb 10 punts.

 

Entrevista a Hug Tuyet, tècnic del Beep Berga

 

Altres resultats

El Sots-21 de Berga encadena una nova victòria, al derrotar al Viladecavalls Verd, per 62 a 55. Els del Bar Tutxi són 8ns, amb 36 punts. Els joves visitaran el Sant Fruitos a la propera jornada, el 4t classificat amb 39 punts.

Primera victòria de les noies del Sots-25, en la segona fase de la competició, a la pista del Parets B, per 33 a 45. Amb els punts, les del SAT Gonfaus en sumen 4 i se situen a la 2a plaça. A la propera jornada, visita al camp del líder, el Vedruna Gràcia, que suma 6 punts (3 victòries en 3 partits).

Finalment, el Puig-reig Sots-25 tanca el ple de victòries berguedanes, al imposar-se, per 68 a 62, al Basquetpia Sabadell C. Els berguedans són 2ns, amb 43 punts, a 4 del líder, el Navarcles. Duel molt interessant a la propera jornada, ja que els puigreigencs s’enfrontaran a un rival infinitament directe, el Cardona, que és 3r i suma els mateixos punts que el Puig-reig.

 

Foto: Marc Ribera.

Comentaris