Futbol, C AT Gironella B, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig

El Berga pateix però manté el liderat de Tercera Catalana

El Berga pateix però manté el liderat de Tercera Catalana

El Berga en va tenir prou amb un gol d’Agus Casanovas per sumar tres punts més i assegurar-se pràcticament la promoció d’ascens a Segona Catalana, com a mínim. Els berguedans visitaven el camp del Marganell, un dels equips de la zona baixa de la classificació que, a més, arribava tocat després de la derrota contra l’Olvan. Malgrat tot, el Berga va jugar un pèl relaxat i el Marganell podria haver esgarrapat algun punt si hagués estat més encertat de cara a porteria. En qualsevol cas, al final, victòria per la mínima i tres punts més que el mantenen líder en solitari.

No gaire més avall a la classificació, el Puig-reig va donar un cop sobre la taula i, indirectament, una empenta al Berga, després de guanyar al camp del Can Trias. Els homes de Joan Flores mantenen la cinquena posició però retallen distància respecte els Santpedor (4t), que es troba immers en una crisi de resultats i ja és a dos punts del Puig-reig, i també del propi Can Trias, que és tercer, a nou punts dels del Berguedà, i veu com Berga i Matadepera s’escapen a onze i vuit punts, respectivament.

Pel que fa a la lluita per la salvació, l’Olvan va aconseguir un meritori empat a 0 contra el Gimnàstic de Manresa i s’allunya una mica més de la zona de descens. Els de Roger Besora sumen 32 punts, pugen dues posicions -ara són tretzens- i deixen al Marganell, que és el primer dels equips que baixarien a Quarta, a sis punts.

Qui ho té més complicat per conservar la categoria és el Gironella B. El filial gironellenc va perdre amb claredat a casa, contra el Matadepera, i és el nou cuer de la categoria després de la victòria de l’Artés. A falta de 6 partits i, per tant, de 18 punts en joc, el Gironella B té la salvació a 12 punts.

Arriba un nou derbi comarcal

El proper cap de setmana es disputarà la jornada 29. L’Olvan jugarà a Cardona en un partit vital en la lluita per la salvació i el Puig-reig rebrà la visita de l’Artés, que, en zona de descens, necessita els punts per seguir somiant amb la permanència. Malgrat tot, la gran cita del cap de setmana a nivell comarcal és a Berga, on el líder de la categoria rebrà al cuer i veí. El Gironella B, que ha de guanyar si no vol dir adéu a les opcions de conservar la categoria, intentarà posar les coses difícils al Berga, que vol seguir com a líder en solitari del grup.

Foto. CE Berga (via Twitter)

Tercera Catalana

Comentaris