Futbol, UE Avià

Punt d’insatisfacció (1-1)

Punt d’insatisfacció (1-1)

La Unió Esportiva Avià va empatar ahir, dissabte, a un a casa contra el Lloret. Un empat que, malauradament, no deixa content a cap dels dos equips. L’Avià necessitava els tres punts per trencar una mala ratxa de resultats i seguir enganxat a la part alta, mentre que el Lloret els necessitava per allunyar-se de les places de descens i agafar aire.

Avianesos i selvatans van protagonitzar un partit molt igualat. El Lloret va començar millor i va aconseguir avançar-se en el marcador a la mitja hora de joc. El gol, obra de Puntí, va ser pràcticament l’única ocasió de gol de la primera meitat.

A la represa, l’Avià va reaccionar i va començar a buscar l’empat amb certa insistència. Al final, el premi arribaria gràcies a Josep Casasayes, que va aprofitar una badada defensiva de la defensa selvatana per empatar el partit amb una bona definició des de l’interior de l’àrea. A partir d’aquí, l’Avià va veure l’opció de capgirar el marcador i endur-se els tres punts, però les bones intervencions del porter visitant, Pardo, van impossibilitar que el marcador fos encara millor pels interessos dels d’Oliver Ballabriga.

Amb aquest resultat, l’Avià es manté a la novena posició, però veu com les places d’ascens i promoció s’allunyen un pèl més. El Manresa ha perdut al camp de l’Horta, però el Vilassar ha guanyat i és el nou líder. Els del Maresme sumen 49 punts i són a 7 de l’Avià, que en suma 42.

1catCLASSI

 

FITXA TÈCNICA:

UE AVIÀ: Marc Guillén, Toni Líria, Marc Torres, Josep Casasayas, Miki López, Marc Guijarro, Pablo Mitjans, Joan Noguera, Max Morell, Pol Pintó i Oriol Dalmau. També van jugar Oriol Martínez, David Fernández i Jordi Esteve.

CF LLORET: Jaume Pardo, Alex Lobo, Eduardo Poderoso, Pol Gomez, Alex Ros, Albert Puntí, Mohammed Ouahjoujou, Josep Maria Majo, Adrián Expósito, Xavier Aparicio, Arnau Terradas. També van jugar Riccardo Serrallunga, Arsen Khyrkhyryan i Javier Martínez.

GOLS:

Min. 31. Albert Puntí, 0-1.

Min. 58. Josep Casasayas, 1-1.

Joan Noguera Primera Catalana

Comentaris