Futbol, UE Avià

L’Avià perd a Mataró però segueix a sis punts del líder (2-0)

L’Avià perd a Mataró però segueix a sis punts del líder (2-0)

El Mataró va donar una de les sorpreses de la jornada en derrota a l’Avià, allargant així la mala ratxa de resultats del conjunt avianès. Els d’Oliver Ballabriga van perdre per 2 a 0 al Maresme, tot i plantar cara de principi a fi. Dues jugades de contracop van propiciar els gols mataronins.

La bona col·locació de tots dos equips sobre el terreny de joc va ser un dels punts destacats de la primera meitat. Mataró i Avià van protagonitzar uns primers quaranta-cinc minuts de molt tempteig, però només els locals van aconseguir avançar-se. Instants abans d’arribar al descans, l’Avià va cometre una errada en la sortida de la pilota i el Mataró ho va aprofitar per agafar a la defensa rival desprevinguda i marcar el primer del partit.

A la represa, la tònica del partit va seguir més o menys igual, tot i que a mesura que van passar els minuts el Mataró es va anar tancant a darrera. En aquest tram, l’Avià va tenir alguna opció d’empat, però entre porter i defenses van refusar una i altra vegada els atacs avianesos. En aquest escenari, el Mataró va tornar a ser el més efectiu. Al minut 60, un nou contracop letal dels locals va acabar propiciant una falta directa des de ben aprop, que transformaria Aitor González per fer el 2 a 0. A partir d’aquí, l’Avià ho va intentar fins l’últim moment i va arribar a fer fins a dos pals, però el gol no va arribar i el 2 a 0 va ser definitiu.

Una derrota que condemna a l’Avià a seguir mirant les primeres places des d’un segon esglaó d’aquesta apretadíssima primera part de la classificació de Primera Catalana. El Manresa, que ha perdut aquesta setmana, manté el liderat, amb 47 punts, mentre que l’Avià segueix amb 41, a la vuitena posició.

cat11104

FITXA TÈCNICA:

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Francesc Parcerisas, Alexandre Aznar, Oriol Martínez, Víctor Hernández, Aitor González, Daniel Prieto, David Rodríguez, Adrián Redondo, Guillem Hernández i Ismael Aguilar. També van jugar Lluís García, Cristian Pérez, Baba Nimaga, Ousman Touray i Javier Bustos.

UE AVIÀ: Marc Guillén, Eduard García, Antonio Líria, Marc Torres, Josep Casasayas, Marc Guijarro, Joan Nogera, Max Morell, David Fernández, Jordi Esteve i Pol Pintó. També van jugar Oriol Martínez, Arnau Ruíz, Aleix Béjar i Oriol Dalmau.

GOLS:

Min. 44. David Rodríguez, 1-0.

Min. 60. Aitor González, 2-0.

Foto. CE Mataró (Twitter)

CE Mataró Marc Guijarro Primera Catalana

Comentaris