Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

Victòria del Beep Berga amb treball i remuntada (66-75)

Victòria del Beep Berga amb treball i remuntada (66-75)

El Beep Berga va aconseguir el passat cap de setmana una victòria treballada, a la pista del Gavà, per 66 a 75, després de remuntar un parcial desfavorable. L’equip segueix a la 3a posició de la taula, amb opcions de recuperar el liderat en les properes setmanes.

En la primera meitat, el control va ser del Gavà. Els locals van aconseguir un parcial de 0 a 18 en el segon període, registrant un màxim avantatge de 15 punts. Abans del descans, el Berga va aconseguir maquillar el resultat, situant-se a 8 punts del rival.

A la segona part, el Berga aconsegueix anotar molt en atac, sobretot a través dels triples (anotant-ne 12), i diversos contracops. A més, la bona defensa local dels berguedans va posar moltes dificultats a l’atac dels locals. El darrer temps començava amb el Berga només 3 punts per sota en el marcador. El parcial de 15 a 27 va fer que el Berga acabes guanyant de 9 punts, amb aquest resultat definitiu de 66 a 75.

En aquest partit, Marc Ribera, amb 23 punts i 7 triples, va ser el jugador més destacat. També cal remarcar l’actuació de David Yuste, amb 21 punts, i d’Oriol Tintó, amb 15.

Els berguedans segueixen com a tercers classificats, a 1 punt del Sant Joan Despí, i empatat amb l’Igualada, a l’espera del seu partit d’aquesta tarda, que el podria fer retornar al capdavant de la taula.

A la propera jornada, visita del Castelldefels B, 7è classificat, amb 38 punts.

 

Declaracions del segon entrenador de l’equip, Hug Tuyet:

 

Altres resultats

Contundent derrota del Sots-21, per 97 a 57, a la pista del líder, La Salle Bonanova. Els berguedans segueixen 8ns, amb 32 punts. A la propera jornada, visita del segon classificat, el Nou Badia C, que suma amb 40 punts.

Les noies del Sots-25 no van aconseguir la victòria en el primer partit de la segona fase de la competició. Les del SAT Gonfaus van perdre 52 a 54 en la visita del Vedruna Gràcia. A l’espera de l’altra resultat, les berguedanes són 2ns classificades, amb 1 punt. La propera serà una jornada complicada per les noies, amb el desplaçament a la pista del Cubelles.

Bona victòria del Puig-reig Sots.-25 en la visita del Matadepera Taronja, per 70 a 48. Els berguedans són 3rs amb 39 punts. Visita al Castellet a la propera jornada, el penúltim classificat, amb 28 punts

 

Foto d’arxiu: Marc Ribera.

Comentaris