Handbol

L’Handbol Berga cau derrotat tot i la resposta de l’afició (21-25)

L’Handbol Berga cau derrotat tot i la resposta de l’afició (21-25)

Derrota de l’Handbol Berga en la visita del Valldoreix, el segon classificat, per 21 a 25. Tot i el bon treball dels berguedans i la calor del públic, l’equip no es va poder sobreposar a un rival molt complicat.

Els jugadors van sortir realment concentrats, amb moltes ganes, en bona part gràcies a un Poliesportiu municipal més ple que mai. Tot i això, el Valldoreix va fer valdre la seva superioritat, i va demostrar que és un conjunt molt cohesionat, que configura un gran bloc, amb recanvis a totes les línies. La defensa 5-1 del Berga va sortir una mica desajustada, i, en part, fruit d’això, el lateral esquerre rival, la peça clau, va aconseguir diversos gols a través de la sortida amb suport. Els locals van aconseguir frenar la situació, i van aconseguir un parcial 4-4, després de l’1 a 4 inicial. Als darrers 5 minuts de la segona part, l’equip aconsegueix arribar 3 punts per davant. Tot i això, fruit de la falta de defensa i de plantar-se bé sobre el terreny, l’equip arriba al descans només 1 gol per sobre, 9-8.

A la represa segueix la mateixa tònica. La lesió del central titular, Jordi Subirana, va ser un punt d’inflexió, que va fer perdre fluïdesa i lucidesa a l’equip. Tot i això, els verd-i-vermells aconsegueixen anar empatats fins als 10 minuts d’aquesta meitat. És a partir d’aleshores que el Valldoreix canvia l’actitud i millora, tant en atac com en defensa. A més, les exclusions van perjudicar molt al Berga en aquest temps, jugant molts minuts amb un jugador menys. Mentre els dos equips eren intensos amb defensa, l’àrbitre només sancionava als berguedans, amb 6 exclusions, per només 1 del Valldoreix. Els visitants van aconseguir marxar de 2 gols en el marcador i, ja a les acaballes, augmentar la diferència als 4 gols finals.

L’Handbol Berga segueix com a penúltim classificat, amb 10 punts, 1 del Sant Andreu i del Cornellà B. L’equip segueix depenent d’ell, entre altres coses, perquè un dels partits que resten és contra el Sant Andreu.

El pròxim partit vital serà a la pista del Garbí de Palafrugell B, 8è classificat amb 17 punts.

aficiohandbol

Fotos: Josep Maria Serarols

Comentaris