Futbol, C AT Gironella

Dura derrota del Gironella (3-1)

Dura derrota del Gironella (3-1)

L’Atlètic Gironella ha encaixat aquest diumenge una dolorosa i injusta derrota, per 3 gols a 1, al camp del Can Rull. Els berguedans han merescut més, però la derrota, que trenca una bona dinàmica de resultats, els retorna a la zona de descens, després de diverses jornades fora.

L’Atlètic Gironella va començar imprecís, en uns 10 primer minuts d’anada i tornada. Això beneficiava el 4-4-2 dels locals, que podien sortir al contracop, i aprofitar els dues puntes ràpids i hàbils. Passat el minut 10, Xisco ha fet la primera intervenció, aturant l’1 a 0, dels peus de Alejandro Soto. Quan els visitants ha començat a treure bé la pilota, han sigut capaços de dominar el partit i poder arribar a la porteria rival. Després d’una bona combinació, la pilota ha arribat a les botes de Ferran Sibila, qui no ha pogut superar el porter. Una altra gran combinació, en la que ha sigut una de les millors jugades del partit, ha acabat amb una centrada de Ferran Prat, que ha rematat Josep Arqué, però ha estat aturada pel porter local, amb una ma salvadora. Després, l’Atlètic encara ha tingut dues rematades des de fora de l’àrea que no han trobat porteria, un xut de Pau Ragués que ha aturat el porter i una altra rematada de Ragués, en el rebot d’un córner, que ha salvat el porter en la mateixa línia de gol. Pel que fa al Can Rull, cal dir que creava perill, sobretot a través dels extrems, però la solidesa defensiva dels visitants ha fet que s’arribes amb empat a 0 al descans.

La tònica ha sigut la mateixa a l’inici de la segona meitat, amb un Gironella més ficat en el partit. Pep Arqué ha tingut la primera, però, després de sortejar en dues ocasions al porter, la seva passada de la mort no ha trobat destinatari. Els locals han volgut aturar el partit quan el Gironella el tenia de cara, a través de faltes i de fer aturar el joc. Després de fer tots els esforços per marcar, però sense aconseguir recompensa, el Gironella encaixa l’1 a 0, a través d’una falta a la frontal, picada per Manuel Morillo, que ha entrat per tot l’escaire (72′). El Grionella ha anat a pel partit, arriscant amb una defensa de 3, cosa que ha fet que el Can Rull pogués ampliar diferències. Una obertura a banda dreta ha acabat amb el 2 a 0, de nou, de les botes de Murillo (80′). En una jugada aïllada, amb els visitants totalment bolcats, Murillo ha fet el seu hattrick, a través d’un contracop per banda esquerra (84′). EL gol d’Àngel (88′), a través d’un servei de corner de Pau Ragues, només ha servit per retallar distàncies. Ja a les acaballes, el porter local ha aturat una falta picada per Pep Arqué.

Amb aquesta injusta derrota, l’equip torna a la zona de descens, amb 28 punts, a 1 dels Castellar i el Lliçà D’Avall, 14è i 15è classificat, respectivament.

A la propera jornada, una nova final. Els berguedans rebran al Caldes de Montbui, l’11è classificat, amb 32 punts, i que ve de guanyar.

 

Fitxa del partit

CFU Can Rull: Daniel García, Alejandro Mallen, Carlos Raya, Carlos Castellano, Salvador Carreras, Alejandro Soto, Francisco José Rosel, José Ramón Tortosa, Manuel Morillo, José Maria García, Jordi López. També van participar: Martí Abad, Ivan Pérez, Ayoub Chraga, Aaron Martínez, José Antonio Mateos.

CF Atlètic Gironella: Guillem Maza, Ferran Prat, Guifré Dalmau, Adrià Sellarés, David Safont, Ferran Sibila, Pau Ragués, Pol Ginestà, Antoni Sibila, Josep Arqué, Francisco Manuel Rodríguez ‘Xiscu’. També van participar: Àngel de la Concepción, Èric Santmartí, Artur Feliu, Josep Boatella.

 

Declaracions del segon entrenador de l’equip, Ivan Cortizo:

Comentaris