Motor

Nit de derrapades a Berga amb la Copa Dirt Track

Nit de derrapades a Berga amb la Copa Dirt Track

La primera prova de la Copa Berguedà, que es va disputar aquest dissabte al camp de futbol de Berga, va coronar el pilot veterà, Lluis Massana (Màster) i el lleidatà Jaume Gaya (Open).

El Dirt Track Ciutat de Berga va començar a les 4 de la tarda amb les verificacions administratives i tècniques.  A continuació hi van haver els entrenaments per poder temptejar el terreny i disputar les mànegues classificatòries. Unes mànegues que van acabar decidint els pilots que passaven directament a les finals.

Lluís Massana guanyador en Màster

Pel que fa als entrenaments de la categoria Màster, motos amb rodes 19 específiques de Flat Track, el més ràpid va ser el pilot de Gironella, Franc Serra seguit del seu company d’equip Adriàn Garín i Ferran Sastre. A les mànigues classificatòries, les dues van ser liderades de principi a final pel pilot d’Alonso Racing Team, Adrià Garín. El va seguir Ferran Sastre i Gerard Bailó.

franc serra

Ja a la gran final, el pilot guanyador del Dirt Track l’any 1997, Lluís Massana va tornar a coronar el Dirt Track berguedà. Tot i la bona sortida Franc Serra, qui havia quedat quart a les mànigues, es va haver de conformar amb una segona posició. Gerard Bailó que va ser molt constant durant tota la prova, va finalitzar tercer. Pel que fa als pilots de Navàs, quarta posició per Jordi Capellas i sisena per Ferran Fornell. L’única pilot femenina, Elia Gibert va finalitzaren la novena posició.

Jaume Gaya, el millor en Open

En la categoria Open, categoria per a motos amb rodes de supermotard i pneumàtics de pluja o rallats amb màxim de 7mm d’ample i profunditat, els pilots es van dividir en tres grups.

Desprès de les mànigues classificatòries, van passar directes a la final els tres primers de cada grup; Joan Noguera, Jaume Gaya, Jaume Gaya JR, Jordi Casas, Guillermo Cano, Marc Capdevila, Sergi Sánchez, Genís Gelada i Ferran Fornell. D’aquests 9 pilots s’hi van afegir directament de les repesques; el pilot local, Marc Corominas, Andy Mañer i Ivan Moscoso.

Joan Noguera  Jordi Capellas

Ja en la Final bona sortida del pilot de Casserres, Joan Noguera (que va fer primer i segon a les classificatòries), però es va veure superat pel pilot veterà de Lleida Jaume Gaya. Finalment Gaya primer, Noguera segon i Guillermo Cano tercer. Destacar la quarta posició del pilot de Montmajor, Jordi Casas, que va fer molt bones classificacions, guanyant una màniga i quedant segon a l’altre. Ferran Fornell, que va córrer les dues categories, va acabar setè i el pilot de Berga, Marc Corominas vuitè.

Corominas Casas

Promo 85 i 65

En les categories dels més petits, a Promo85 l’Àlex Rodríguez no va tenir rival i va quedar primer per davant de Alex Millan i Marcos Montañez. Pel que fa a Promo65 Max Sánchez va demostrar tenir un futur prometedor i va pujar al graó més alt del podi seguit de Blai Trias i Jordi Gaya. La pilot femenina, Paola Ramos va finalitzar quarta.

Max Sánchez

En aquesta edició, just quan fa 20 anys que es va fer el primer Dirt Track al Berguedà, el Berga Off Road Club valora molt positivament el transcurs de la carrera i convida a participar a la següent carrera de la Copa Berguedà que serà el 16 d’abril.

Berga Off Road Club

Comentaris