Futbol, C AT Gironella

El Gironella segueix patint i sumant (1-0)

El Gironella segueix patint i sumant (1-0)

L’Atlètic Gironella suma una nova victòria crucial de cara a la temporada i, de nou, patint. Els berguedans van derrotar, per la mínima, al Juventud 25 de Septiembre. ‘Pep’ Arqué va ser l’autor de l’únic gol del partit.

L’inici dels locals va ser millor, portant la batuta i amb una bona circulació de pilota. D’aquesta manera, l’equip aconsegueix marcar en els primers compassos, gràcies a un bon xut de Josep ‘Pep’ Arqué, ajustat a la base del pal (7′). La jugada venia precedida d’una bona diagonal de la defensa cap al mateix Arqué, qui va pentinar la pilota perquè arribés a Pau Ragués, qui va superar la seva marca i va assistir pel golejador. Lluny d’abaixar la guàrdia, els gironellencs aconsegueixen els millors minuts després del gol. Les ocasions més clares: dues arribades de Maza per la banda esquerra que no es van finalitzar correctament, un fora de joc de Miqui i una jugada de combinació, que va acabar en res. El Gironella seguia negant la pilota al Juventud, qui tampoc aconseguia crear perill real. Rondava la mitja hora de joc quan els berguedans perden diverses pilotes en zona de construcció, que propicien que els visitants s’apropessin a la seva àrea. Sobretot, però, el rival ocasionava perill a través de les jugades d’estratègia, que van estar ben defensades. En aquest impàs gironellenc, Ferran Sibila va tenir una clara ocasió de gol, després d’un contracop, que va ser frenada pel defensa en el darrer instant. Al descans s’arribava per davant en el marcador, tot i que sense el control, tenint davant un rival que havia anat de menys a més i que ja generava força inquietud.

El segon temps no va ser clar per als dos equips, ja que cap d’ells aconseguia el control. Mentre el Gironella tenia dificultats per sortir, el Juventud aprofitava la ben entesa i s’acostava, cada cop més, a la porteria de Chiscu. Precisament, el porter va ser clau en evitar l’empat, en evitar que una rematada de Jony acabés en gol, amb una estirada espectacular, després d’una passada a l’esquena de la defensa. Aquesta sensació de perill s’accentua amb l’expulsió d’Arqué (81′), per doble groga, després d’una entrada. Amb 10, però, Pau Ragués va tenir l’ocasió de sentenciar el partit, però el xut va impactar en el travesser, després d’un contracop realitzat amb David Safont. El final va ser d’infart, amb dues ocasions pels visitants: una rematada, que va sortir fora, després d’un servei de cantonada, i una vaselina que va sortir per sobre del travesser.

Amb els 3 punts vitals per la salvació, l’equip en suma 27 i segueix fora de la zona de descens, com a 15è classificat, empatat, però, amb el Lliçà d’Avall, 16è classificat.

A la propera jornada, la 25, l’equip visitarà a un rival molt complicat. Es tracta del Ripollet que, precisament, en aquesta jornada ha aconseguit situar-se com a líder de la categoria, amb 46 punts.

 

FITXA TÈCNICA

CF Atlètic Gironella: Pau Tomàs, Guillem Maza, Guifré Dalmau, Adrià Sellarés, Ferran Sibila, Pau Ragués, Pol Ginestà, Miquel Noguera, Antoni Sibila, Josep Arqué, Francisco Manuel Rodríguez. També van participar: Josep Boatella, David Safont, Èric Santmartí, Angel de la Concepción.

Juventud 25 de Septiembre: Alejandro Fernández, Alejandro Alegria, Jordi Albella, José Manuel Rios, Javier Lerma, Genís Torres, Jordi Ponsich, Jonathan Sánchez, Xavier Muñoz, Felipe González, Victor Beas. També van participar: Adrián Hernández, Fran de la Fuente, Daniel Caballero, Samuel Torres.

Tots els resultats i classificació

 

Escolta les declaracions del segon entrenador de l’equip, Ivan Cortizo:

Més informació a: www.atgironella.com

Comentaris