Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, UE Avià B

El Berga ja és colíder de Tercera i l’Avià B agafa aire a Quarta

El Berga ja és colíder de Tercera i l’Avià B agafa aire a Quarta

TERCERA CATALANA

El Club Esportiu Berga protagonitza una de les notícies del cap de setmana. Els homes de Joan Prat van golejar al Pueblo Nuevo, a Terrassa, per 2 a 6, i van aprofitar la relliscada del Matadepera contra el Santpedor (2-2). Amb aquests dos resultats, el Matadepera passa a compartir el liderat del grup 7 de Tercera Catalana amb el Berga. Tots dos equips tenen 54 punts, 6 més que el tercer classificat, que és precisament el Santpedor.

La resta d’equips berguedans de la competició no han tingut la mateixa sort. El Puig-reig va empatar a tres a La Devesa de Navàs, es queda amb 39 punts i s’allunya de la quarta posició, que actualment ocupa el Can Trias amb 7 punts més que el conjunt Berguedà. L’Olvan va perdre amb claredat al camp del Sant Pere Nord per 5 a 1 i encaixa la segona derrota consecutiva. A aquestes alçades, és l’equip que marca la permanència i es troba a 5 punts del descens.

Encara en clau berguedana, el Gironella B també va perdre. En aquest cas, a casa, contra el Viladevalls i per un contundent 0 a 6. El filial gironellenc és penúltim, amb 13 punts, i ho té francament complicat per salvar la categoria. Matemàticament és possible, ja que encara queden 30 punts en joc, però la permanència ja és a 12 punts i el calendari augura un final de lliga difícil pels de Manel Esteban.

Tots els resultats i la classificació d’aquest grup 7 de Tercera Catalana

QUARTA CATALANA

A Quarta Catalana, jornada atractiva i amb resultats importants a la part alta de la lliga. El Sallent B va imposar-se al Sant Salvador de Cercs per 3 a 1 en el duel de la jornada i es posa a 4 punts dels de l’Alt Berguedà. Val a dir, però, que al Sant Salvador li queda un partit per disputar, que jugarà dimarts 22 al camp de la Monistrolenca.

El gran beneficiat de la victòria del Sallent ha estat l’Avià B, que agafa aire al capdamunt de la classificació. Els de Lluís Fornells van fer els deures, van guanyar al camp del Puig-reig B per 1 a 3 i agafen distància respecte un dels seus dos grans perseguidors. El conjunt avianès suma 52 punts; el Sallent B, 48; i el Sant Salvador de Cercs, 44. Un pèl més avall hi trobem al Montmajor, que aquesta setmana va superar sense massa problemes al Súria per 3 a 1 i segueix lluitant de tu a tu amb el Calders per la quarta plaça. Tots dos equips sumen 40 punts.

Més protagonistes de la comarca a Quarta Catalana. El Casserres va empatar a 0 a Puigcerdà i manté la sisena posició. Tot sembla indicar que els casserrencs lluitaran per la sisena plaça final amb el Súria B, que ara mateix es troba dos punts per sota dels de Gerard Colillas. D’altra banda, amb la derrota contra el líder, el Puig-reig B trenca la bona ratxa de dues victòries consecutives però segueix en un bon moment de forma: ha sumat 12 dels darrers 18 punts. A aquestes alçades el filial verd-i-vermell és dotzè, amb 22 punts.

Finalment, qui s’endú la pitjor part del pastís d’aquesta jornada a Quarta Catalana és el Vilada. La derrota al camp del Valls de Torroella, per 5 a 2, fa que els viladins caiguin a la darrera posició de la lliga, amb 13 punts, mentre que el Valls passa a ser penúltim, amb 15.

Tots els resultats i la classificació d’aquest grup 1 de Quarta Catalana

Comentaris