Handbol

La derrota condemna a l’Handbol Berga a tornar al descens (27-38)

La derrota condemna a l’Handbol Berga a tornar al descens (27-38)

L’Handbol Berga encaixa una nova derrota i torna a la zona de descens. Els de Quico Sanz van perdre en un altre partit clau per la salvació, per 27 a 38, contra el Poblenou B.

L’equip va sortir amb una defensa 6-0. L’equip no es va poder ajustar, però, ni en defensa ni en atac. Tot i això, a l’equador de la primera part, els berguedans aconsegueixen remuntar i empatar el marcador. Amb la roda de canvis es passa a una defensa 5-1, que no s’acaba d’adaptar. Per això, els locals no acaben de culminar bé les jugades en atac i tenen diverses pèrdues de pilota no forçades. D’aquesta manera, s’arriba al descans amb un 12 a 17.

A la represa, l’equip intenta posar-se al nivell del rival, però, en cap moment, aconsegueix estar dins el partit. La distància de 5 gols no s’aconsegueix reduir en cap moment i, de fet, en els minuts finals s’augmenta severament, fins a 11 gols de diferència. Els jugadors tenien ganes, però va faltar batalla i nivell.

Amb la derrota, i després de la victòria del Cornellà B, l’equip torna a la zona de descens. Els del Baix Llobregat sumen 11 punts, mentre que el Berga se situa a 1, amb 10 punts.

Partit complicat a la propera jornada, de nou, ja que els de Quico Sanz visitaran la pista del 4t classificat, el CH Montgrí, que suma 30 punts.

nil

Foto: Josep Maria Serarols

Comentaris