Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, UE Avià B

El Berga i el Puig-reig B guanyen els derbis comarcals a 3a i 4a Catalana

El Berga i el Puig-reig B guanyen els derbis comarcals a 3a i 4a Catalana

Tercera Catalana, Grup 7 – Jornada 23

Jornada més dolenta que bona pels quatre equips berguedans del grup 7 de Tercera Catalana. L’únic que ha aconseguit esgarrapar algun punt ha estat el Berga, que va imposar-se al Puig-reig per la mínima, 1 a 0, en el derbi comarcal de la jornada. Els resultat permet seguir somiant al Berga, que es manté segon, a dos punts del Matadepera. El Puig-reig, s’allunya un pèl més de les primeres places: és 5è, amb 38 punts. Per la seva banda, el Gironella B va perdre el camp de la Pirinaica per 2 a 0 i veu com la permanència s’allunya una mica més: suma 13 punts, mentre que la salvació es troba ara mateix als 25. Una permanència a la categoria que, ara mateix, marca l’Olvan. El conjunt de Roger Besora baixa fins el 15è lloc, amb 25 punts, després de perdre a casa contra el Súria per 1 a 3.

Tots els resultats i classificació

 

Quarta Catalana, Grup 1 – Jornada 21

A Quarta Catalana, hi ha hagut més victòries berguedanes. A la part alta de la classificació, l’Avià conserva el liderat després de retrobar-se amb la victòria a costa del Valls de Torroella (5-1). El Sant Salvador de Cercs, però, no abaixa el pistó i també va guanyar, en aquest cas, al Calders per 2 a 0. Un pèl més avall, el Montmajor va superar al Puigcerdà per 3 a 2 i segueix fent-se fort a casa. Els de Jordi Casas són cinquens, però ara empaten amb el Calders, que és 4t. A la sisena posició hi trobem el Casserres, que aquesta setmana va perdre amb el Puig-reig B (0-3) i perd una mica de pistonada de la part alta de la lliga. Els casserrencs sumen 32 punts i es troben a 5 del Montmajor. Per la seva banda, el Puig-reig B es troba en el millor moment de la temporada: ha sumat 12 dels darrers 15 punts i es reenganxa als equips de la meitat baixa de la classificació. Els verd-i-vermells són dotzens, amb 22 punts. Finalment, la derrota més dolorosa de la setmana en aquesta Quarta Catalana l’ha protagonitzat el Vilada. El conjnt dirigit per Miquel Crespo s’ha vist superat pel Sallent B per 3 a 9 però segueix a la tretzena posició, amb 13 punts, amb un punt d’avantatge sobre el cuer de la categoria, el Valls de Torroella.

Tots els resultats i classificació

 

Foto. Instants abans del xiulet inicial. Font: Judit Fernández (@Ju326)

Quarta Catalana Tercera Catalana

Comentaris