Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

Segueix la mala ratxa del Beep Berga (69-77)

Segueix la mala ratxa del Beep Berga (69-77)

El Beep Bàsquet Berga suma la quarta derrota consecutiva en perdre, aquest diumenge, en la vista de Els Monjos, per 69 a 77. D’aquesta manera, l’equip no ha guanyat cap partit en un mes i la dinàmica comença a ser realment preocupant.

beepelsmonjos2A diferència d’en les passades derrotes, els de Moisès Soriano van controlar el partit, pràcticament fins al darrer parcial. Tot i no aconseguir avantatges grans, més enllà d’algun moment puntual, els locals sempre van anar guanyant d’avantatges relativament còmodes. En el quart temps, el Beep va encaixar un parcial de 14 a 29, i no va saber reaccionar en cap moment. L’equip va deixar d’anotar, l’encert, tant individual com col·lectiu, va baixar clarament. Defensivament, el Berga es va veure superat, va permetre moltes segones opcions i, sobretot, va baixar clarament el ritme.

Tot i la derrota, cal destacar l’actuació del base Oleguer, que va fer més de 15 punts. A nivell col·lectiu, però, el cos tècnic no considera que fos un mal partit.

Amb la derrota, el Beep Berga segueix 3r, però s’allunya del primer lloc de la taula. Amb 37 punts, els berguedans se situen a 2 del Sant Joan Despí, el 2n classificat, i a 3 de l’Igualada, el 1r.

A la propera jornada, visita al Corbera, que és el darrer classificat, el 16è, amb 25 punts. Només ha guanyat 3 partits en 22 jornades.

 

Escolta les declaracions del segon entrenador de l’equip, Hug Tuyet:

 

Altres resultats

El Sots-21 de Berga va guanyar, per 63 a 68, a la pista del Europa International School B. Amb 29 punts, i amb un partit menys, els del Bar Tutxi segueixen a la zona mitjana de la taula, concretament, a la 8a posició. A la propera jornada, visita del Bosco Rocafort, 10è classificat amb 26 punts.

Derrota de les noies del Sots-25 per 52 a 31, contra el tercer classificat, el CB CIC B. D’aquesta manera, les noies segueixen segones, amb 28 punts i un partit menys, ara, però, empatades amb el mateix CIC. A la propera jornada les del SAT Gonfaus rebran la visita del Cardona, penúltim classificat amb 19 punts.

Finalment, derrota inesperada del Puig-reig Sots-25 a la pista del Can Parellada, un rival de la zona baixa, per 63 a 53. Amb aquest resultat, l’equip baixa fins a la 3a posició, amb 33 punts. Tot i això, cal dir que els dos rivals directament inferiors tenen un partit pendent, amb la qual cosa el podrien superar. La propera jornada serà propícia per sumar, ja que els joves rebran al Sallent, el darrer classificat, amb 23 punts.

 

FOTO: Pere Sánchez

Comentaris