Atletisme

Pau Llorens i Neil Berry guanyen els 5 i 10 km urbans de Berga

Més de 230 corredors van participar en la quarta edició de les curses urbanes de Berga. La prova organitzada pels Joves Atletes Berga és una de les curses d’atletisme més consolidades del Berguedà. Els km Urbans de Berga es poden disputar realitzant només una volta al circuit urbà (5km) o dues voltes (10km).

El més ràpid en realitzar els 10 km va ser l’australià, Neil Berry amb un temps de 32 minuts i 05 segons, seguit de Josep Arnal Ahulló segon, i el corredor de Berga Xavier Tomassa, tercer.

Pel que fa a les femenines, Vanesa Chirveches (JAB) va ser la més ràpida amb un temps de 42 minuts i 03 segons. Cristina Liria també del JAB i Marta Sanchez  van completar el podi.

El primer corredor en passar la línia d’arribada de la cursa de 5km va ser Pau Llorens de Casserres, amb un temps de 15 minuts i 52 segons. El va seguir Hamza Zraouli en segona posició i Pol Raich en tercera. Destacar la quarta posició de Jordi Massaguer, dels Mountanin Runners del Berguedà.

Pel que fa a les fèmines que han realitzat els 5km, la més ràpida va ser Ester Reguant Garcia amb 19 minuts i 07 segons. Segona va ser Núria Cascante i la jove Gema Santacreu, tercera. Totes tres del club organitzador.