Futbol, C AT Gironella

El Gironella aconsegueix sumar al camp del San Cristóbal i surt del descens (1-1)

El Gironella aconsegueix sumar al camp del San Cristóbal i surt del descens (1-1)

L’Atlètic Gironella va aconseguir dissabte sumar un punt en la visita al San Cristóbal, en empatar a 1. D’aquesta manera, els berguedans segueixen sumant i, finalment, surten de la zona de descens.

En la primera meitat, domini del San Cristóbal, que no va anar acompanyat d’ocasions de perill, entre altres coses, gràcies a la bona defensa gironellenca. Els visitants esperaven al rival a camp propi, sense regalar la pilota quan recuperaven, però amb dificultats per sortir. En una bona ofensiva, la pilota va arribar a peus d’Adrià Sellarés, qui va encara el 2 contra 1 acompanyat de Ferran Prat. Aquest va centrar i la rematada d’Àngel de la Concepción va arribar al fons de la xarxa. De forma inexplicable, però, l’àrbitre, per indicació del linier, va anul·lar el gol per fora de joc. Els berguedans encara van tenir una altra ocasió per avançar-se, a través d’una centrada de Ferran, que Guillem Maza no va aconseguir rematar.

El San Cristóbal va estar millor en la segona meitat. Els terrassencs van aconseguir avançar-se després d’una pèrdua de pilota del Gironella. L’autor del gol, Albert López, qui va fer una bona actuació durant tot el partit, va enviar un xut ajustat a l’escaire, pràcticament imparable (61′). Els locals no van sentenciar el partit en diverses ocasions que van tenir, i el Gironella ho va aprofitar. L’equip va canviar la tàctica i va anar decididament a per l’empat. Entre altres ocasions, una de molt clara a peus de Joaquim Escalé, que no va poder rematar, després d’una bona centrada de Pau Ragués. Ja a les acaballes va arribar el premi pels visitants. Una passada llarga d’Antoni Sibila va caure a peus de Miquel Noguera, qui va anotar l’empat amb una subtil vaselina (89′).

Amb el punt, els berguedans aconsegueixen sortir de la zona de descens. Ara mateix, l’Atlètic se situa a la 15a plaça, amb 24 punts, els mateixos que el Can Parellada i el Lliçà D’Avall, 16è i 17è.

El Juventud 25 de Septiembre serà el proper rival dels gironellencs. Els de Rubí són els 10ns classificats de la categoria, amb 31 punts.

 

FITXA TÈCNICA

CP San Cristóbal: Daniel del Rio, Pol Fabrega, Oscar Lariño, Ivan Armenteros, Christian Alarcón, Roger Gorrea, Albert López, David Vázquez, Oscar Gómez, Alejandro Cabrera, Pablo Prieto. També van participar: Arnau Rubio, Youssef El Kourchi.

CF Atlètic Gironella: Francisco Manuel Rodríguez, Guillem Maza, Ferran Prat, Èric Santmartí, Adrià Sellarés, Ferran Sibila, Josep Boatella, Pol Ginestà, Antoni Sibila, Josep Arqué, Angel de la Concepción. També van participar: Pau Ragués, Artur Feliu, Miquel Noguera, Marc Oses, Joaquim Escalé.

 

Escolta les declaracions del segon entrenador  de l’equip, Ivan Cortizo:

Comentaris