Handbol

Bon paper de l’Handbol Berga tot i la derrota (30-27)

Bon paper de l’Handbol Berga tot i la derrota (30-27)

L’Handbol Berga ha encaixat aquest cap de setmana una nova derrota, aquest cop a casa del CH Cardedeu B, una pista complicada, on no esperava sumar, per 30 gols a 27. Tot i perdre, l’equip va competir i va fer un bon paper.

L’equip va sortir força concentrat a l’inici, segons apunten des de l’equip, gràcies als nous exercissis que es van fer a l’escalfament. La defensa 6 – 0 va funcionar correctament, sobretot durant els primers 20 minuts. En aquest temps, el marcador es va mantenir molt igualat. Si el Berga no va aconseguir posar-se per davant, va ser per la poca fluïdesa i la mala selecció de tir. No obstant això, l’equip aconseguia trenar jugades i marcar des de totes les posicions. Els canvis de la meitat del període van ser encertats i la defensa 5 – 1 es va adaptar correctament. Pel que fa als visitants, cal destacar que van sortir amb una defensa molt oberta. Els visitants, però, aconseguien superar-la i, conseqüentment, van passar a una defensa semioberta, per acabar defensant amb només 1 avançat. Ofensivament, el Cardedeu aconseguia fer mal a través del contracop. En aquest parcial, cal destacar l’actuació del porter Guillem Campillo que, entre altres rematades, va aturar 3 penals i 3 contraatacs.

A la segona meitat, però, el porter no va estar tan encertat, i la defensa 5 – 1 no es va aplicar correctament. Fruit d’això, parcial de 5 a 0 en contra que, si bé l’equip va aconseguir remuntar, va penalitzar durant la resta de partit. En definitiva, les ganes i l’actitud de l’equip de l’equip van ser bones i, a més, van anar acompanyades de bon joc. Si el Berga no va aconseguir sumar, va ser, més aviat, perquè els locals van jugar les seves cartes de forma més eficaç i el Berga va perdonar en diverses ocasions. Finalment, resultat de 30 a 27, en un partit en una pista complicada, on els berguedans van competir molt bé.

L’Handbol Berga segueix com a 11è classificat, amb 10 punts. Els de Quico Sanz es mantenen fora del descens per només un punt.

El proper rival serà l’Handbol Poblenou B. Els barcelonins visitaran el Pavelló de Berga com a 5ns classificats, sumant 25 punts, a l’espera del seu partit d’aquesta jornada.

 

Foto d’arxiu: Josep Maria Serarols.

Comentaris