Futbol, C AT Gironella

El Gironella es retroba amb la victòria a través d’una nova remuntada (2-1)

El Gironella es retroba amb la victòria a través d’una nova remuntada (2-1)

L’Atlètic Gironella va trencar amb una ratxa de tres partits sense guanyar, i es va retrobar amb la victòria, en derrotar, per 2 a 1, al Sallent. L’equip arribava conscient de la importància de sumar els 3 punts, ja que la majoria dels seus rivals directes havien sumat en la jornada.

Els locals van sortir força bé, motivats i a dins del partit. La sortida de pilota era bona i s’arribava amb facilitat a camp contrari, on es replegava el rival, que buscava sortir al contracop. La primera ocasió la va tenir Adrià Sallarès, però no va connectar correctament la rematada. Ferran Prat també en va tenir dues de destacades: una rematada, sense èxit, després d’una centrada de Guillem Maza, precedida d’una jugada col·lectiva, i una rematada dolenta, després d’un refús. El rebot d’aquesta jugada el van aprofitar, també, Antoni Sibila, que la va enviar al travesser, i Pau Ragués, que la va enviar alta. La defensa gironellenca va ser clau a l’hora de treure les pilotes centrades a l’àrea i anticipar-se als rivals. A la mitja hora de joc, però, el Gironella té una baixada d’intensitat. Això comporta una bona estona de certa especulació. Pau Ragués va tenir un 1 contra 1 en dues ocasions, però no les va aprofitar. Per altra banda, l’àrbitre no va donar la llei de l’avantatge quan Maza s’hauria plantat sol dins de l’àrea rival. Els locals arribaven al descans dominant el partit, però amb tot a l’aire.

Els visitants van rebre diverses targetes grogues, sobretot en la segona meitat, per protestes a l’àrbitre. Una passada interior de Boltor va arribar als peus de Moises Nogareda, qui va posar el 0 a 1 al marcador, en una de les primeres ocasions clares del Sallent (52′). Els bagencs es van encoratjar i van tenir una nova ocasió, aquest cop a peus de Marcel Pla, que Chiscu va aturar de forma maravellosa. D’aquesta manera, l’Atlètic va millorar anímicament i va moure peça per remuntar, amb les entrades d’Èric Santmartí i, posteriorment, de Ferran Sibila. Precisament Èric va controlar una pilota dins l’àrea, després de combinar amb Àngel, però no va poder superar al porter. També cal destacar una rematada d’Àngel, al primer pal, que no va acabar en gol, i que venia precedida d’una jugada col·lectiva, que va arribar a peus de Sibila, i va acabar amb una centrada de Prat. Un contraatac visitant podia haver suposat que el Gironella revés una targeta vermella, però, finalment, Guifré només va veure la groga, per una entrada a Yuti.

No va ser fins a les acaballes quan els berguedans van aconseguir remuntar, gràcies als gols de Pep Arqué. El primer va arribar després d’una rematada, gràcies a una pilota despenjada i assistida per Àngel (80′). Després que els sallentins servissin des del mig camp, el Gironella va tenir una clara ocasió, però la rematada de cap d’Arqué no va trobar porteria. Xavier Boltor va veure la segona targeta groga, i va deixar a l’equip amb un home menys. Els gironellencs van tenir una altra bona ocasió, a través d’una rematada de Ferran que va acabar fregant el pal, després d’una bona jugada entre Sallarès i Sibila. Els visitants es van quedar amb 9 jugadors al terreny de joc, després de l’expulsió d’Alex, també en veure la segona groga. El gol de la victòria va arribar a punt d’acabar el temps reglamentari, amb una rematada de cap de Pep Arqué, que provenia d’una bona centrada d’Èric que, amb anterioritat, havia desequilibrat per banda dreta. Cristian va veure la segona groga protestant el gol, i, per tant, el Sallent es quedà amb 8 jugadors al camp. A partir d’aquí, l’Atlètic es dedica a perdre temps i a allargar les possessions, mentre que els visitants van seguir protestant a l’àrbitre diverses jugades i, conseqüentment, rebent diverses targetes grogues.

Amb els tres punts, els berguedans aconsegueixen pujar una posició a la taula. L’Atlètic és ara 16è, avant penúltim, amb 23, empatat amb el Can Parellada, 17è.

A la propera jornada, visita al camp del San Cristobal, 5è classificat amb 33 punts.

 

FITXA TÈCNICA

CF Atlètic Gironella: Guillem Maza, Ferran Prat, Guifré Dalmau, Adrià Sellarés, Marc Oses, Pau Ragués, Pol Ginestà, Antoni Sibila, Josep Arqué, Angel de la Concepción, Francisco Manuel Rodríguez. També van participar: Eric Santmartí, Ferran Sibila, Artur Feliu, Josep Boatella.

CE Sallent: Aitor Lorca, Cristian Martín, Jesús Pelfort, Antoni Castaño, José Maria López, Moises Nogareda, Alex González, Carles Pladellorens, David Boltor, Xavier Boltor, Marc Puigoriol. També van participar: Cristian Horneros, Alexandre Sabatés, Marcel Pla, Xavier Sansegundo.

 

Entrevista al segon entrenador de l’Atlètic Gironella, Ivan Cortizo:

 

Font: http://www.atgironella.com/

Comentaris