Bàsquet, Bàsquet Berga, Bàsquet Puig-reig

El Beep Berga encadena tres derrotes consecutives tot i les bones sensacions a Valls (79-73)

El Beep Berga encadena tres derrotes consecutives tot i les bones sensacions a Valls (79-73)

El Beep Bàsquet Berga encadena la tercera derrota consecutiva, aquest cop al perdre per 79 a 73 a la pista del Valls, en un partit molt intens. D’aquesta manera, l’equip torna a perdre posicions a la taula i ara mateix és 3r classificat, a 2 punts del líder, l’Igualada.

I és que el partit va ser molt intens i ho va ser, sobretot, ofensivament. L’atac es va imposar a les defenses. Els berguedans van sortir molt concentrats, anotant i controlant el marcador en els dos primers períodes. El Berga arribava al descans 3 punts per sobre, a força d’anotar bé, passar la pilota i ser solidaris. A diferència d’altres partits, doncs, l’anotació s’anava repartint més entre la plantilla.

A la represa, el Valls va reaccionar. El partit es va capgirar, els locals es va fer fort en defensa i els berguedans tenien problemes per anotar. Els vallencs sí que van estar encertats ofensivament, sobretot a través del joc interior, on els pivots encaraven l’1 contra 1 i superaven la defensa visitant. El Berga no va tenir bones sensacions en les darreres possessions, i la moneda es va decantar a favor dels locals, amb aquest marcador final, recordem, de 79 a 73. Tot i això, l’equip va fer un bon paper i no va marxar Valls amb mal regust.

Oriol Tintó va ser el jugador més destacat per part berguedana, anotant fins a 20 punts. També van destacar Marc Ribera, que en va sumar 14, i Oleguer Cruz i Marc Borrellas, que en van fer 12.

D’aquesta manera, el Berga suma ara 36 punts, i cau fins a la 3a posició de la taula. El superen el Sant Joan Despí, 2n amb 37, i l’Igualada, líder amb 38.

Amb la vista posada a la propera jornada, l’equip rebrà a Els Monjos. Els de l’Alt Penedès són ara mateix, a l’espera del seu partit, 11ns classificats, amb 30 punts.

 

Entrevista a l’entrenador del Beep Berga, Moisès Soriano:

 

Altres resultats

El partit del Sots-21 no es va poder jugar, a causa del mal temps, ja que la pista de l’EPSA no és una pista coberta. A l’espera d’aquest partit, els del Bar Tutxi són 8ns, amb 27 punts. A la propera jornada, visita a la pista de l’Europa International School, 13è classificat, penúltim, amb 23 punts.

El Sots-25 femení va guanyar el seu partit contra el CB IMMA, per 51 a 21. Les noies segueixen 2es, amb 27 punts. Amb un partit menys, l’equip se situa a 5 punts del líder, el Cubelles. Ja a la setmana vinent, duel important en la visita de l’equip a la pista del CIC B, tercer classificat, amb 26 punts.

Bones notícies a Puig-reig, ja que el Sots-25 va guanyar, per 57 a 62, a la pista del Cerdanyola C. D’aquesta manera, els berguedans són 3s classificats, amb 32 punts. La setmana vinent, visita al Can Parellada, el 12è classificat, amb 24 punts.

 

Foto d’arxiu: Marc Ribera

Comentaris