Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, UE Avià B

El Berga és segon després de guanyar al Santpedor a 3a; L’Avià B augmenta distàncies a 4a

El Berga és segon després de guanyar al Santpedor a 3a; L’Avià B augmenta distàncies a 4a

Tercera catalana, Grup 7 – Jornada 21

Victòria important aquesta setmana del Berga, per 2 a 1, en la visita del Santpedor, que arribava com a segon classificat. L’altra victòria la va protagonitzar el Gironella B, que va guanyar per 0 a 1 al camp del Gimnàstic de Manresa. Els altres dos berguedans van empatar a 1: l’Olvan en la visita del Can Trias, i el Puig-reig al camp del Viladecaballs.

Amb la victòria contra el rival directe, el Santpedor, el Berga supera als bagencs i se situa 2n, amb 45 punts, a 2 del líder, el Matadepera. Encara a la part alta, el Puig-reig segueix estabilitzat a la 5a plaça, amb 37 punts. A les darreres posicions, amb l’empat l’Olvan cau fins a la 15a posició, amb 22 punts, mentre que, tot i guanyar, el Gironella B segueix cuer, 18è, amb 12 punts, empatat amb l’Artés.

A la jornada 22, el Berga visitarà el Sant Pere Nord (8è amb 30 punts) i l’Olvan a l’Artés (17è amb 12). Per altra banda, el Puig-reig rebrà el Santpedor (3r amb 43 punts) i el Gironella B al Cardona (12è amb 26).

Resultats i classificació

 

Quarta catalana, Grup 1 – Jornada 19

L’Avià B guanya per la mínima, 1 a 0, en la visita del Calders, un rival de la part alta. Pel mateix resultat va guanyar el Montmajor, en la visita del Valls de Torroella, mentre que el Sant Salvador de Cercs ho va fer per 5 a 0 en la visita del Navarcles. Cal destacar també l’empat a 1 del Casserres en la visita del Sallent, un equip de la zona alta. Les derrotes les protagonitzen el Puig-reig, que va caure, per 3 a 1, a Puigcerdà, i el Vilada, que va encaixar un 2 a 5 en la visita de la Monistrolenca.

Amb la victòria, sumant 46 punts, l’Avià B amplia lleugerament les distàncies respecte dels seus competidors, tot i que ara és el Sant Salvador de Cercs, amb 41, qui se situa com a segon classificat. Per la seva part, Montmajor i Casserres segueixen 5è i 6è, ara amb 34 i 29 punts, respectivament. A la part baixa hi segueixen Puig-reig B, 12è amb 16 punts, i Vilada, 13è amb 13.

La propera jornada la protagonitza el derbi entre el Puig-reig i el Montmajor, a més del duel de la part ala entre el Sallent (3r amb 39 punts) i l’Avià B. Per altra banda, el Sant Salvador jugarà al camp de la Monistrolenca (5è amb 34 punts), el Vilada al del Calders (4t amb 34) i el Casserres visitarà el Valls de Torroella (14è amb 12).

Resultats i classificació

 

Foto: Twitter @Monica_GLL

Comentaris