Futbol, C AT Gironella

El Gironella torna a desaprofitar les opcions de guanyar (1-1)

El Gironella torna a desaprofitar les opcions de guanyar (1-1)

L’Atlètic Gironella ha aconseguit aquest diumenge al migdia un empat a 1 al camp del Sabadell Nord, un rival de la part alta, ja que és el 6è classificat, en un partit on els berguedans no han aprofitat les ocasions per posar-se per davant. Tot i la victòria, l’equip no aconsegueix pujar posicions a la taula classificatòria.

La primera meitat ha estat dominada pels locals, mentre que els visitants, a través dels contracops, aconseguien les ocasions més clares. El Sabadell Nord pressionava bé a dalt, i els seus jugadors de la part davantera eren capaços de combinar i guanyar l’esquena a la defensa gironellenca, que en els darrers partits no acaba d’estar fina. D’aquesta manera, arran d’una pèrdua del Gironella en la construcció, el Sabadell Nord ha fet arribar una pilota llarga a la part davantera. Després d’un rebot inicial, un jugador local ha assistit de taló per un company en fora de joc, que l’àrbitre no ha assenyalat, i la centrada ha acabat als peus de Kevin Del Corral, que ha marcat l’1 a 0 a la mitja hora de joc (30′). Per la part visitant, abans del gol, Antoni Sibila ha tingut una ocasió, després d’una falta lateral molt ben penjada per Pau Ragués. Ja per darrere en el marcador, una altra ocasió de les cames de Ragués, que ha centrat després de sortejar al defensor, però Adrià Sellarés no ha pogut rematar amb encert. Ferran Prat ha tingut una altra bona ocasió, després de fer dues parets, primer amb Èric Santmartí i després amb Miquel Noguera, però la rematada no ha sigut fructífera i ha acabat sortint arran del pal. L’ocasió més clara ha arribat al darrer minut de la primera meitat, quan Ragués, després d’una jugada col·lectiva, ha tornat a superar el defensor per la banda, però Èric ha errat en la seva rematada, que ha anat fora. D’aquesta manera, els visitants arribaven al descans amb una estranya sensació, ja que anaven per darrere en el marcador quan el rival havia creat poques ocasions de verdader perill i l’Atlètic no havia aprofitat les seves.

A la represa, l’equip ha intentat corregir diversos aspectes, sobretot defensius, i també amb la voluntat de fer transicions més ràpides i efectives, per finalitzar les jugades, i evitar així els contracops. L’empat ha arribat després de la mitja hora d’aquesta part, quan Miqui ha fet una deixada per Ragués que ha finalitzat amb encert (74′). A partir d’aquí, el Sabadell Nord ha patit l’expulsió, precisament, de Del Corral (80′), per doble targeta groga, les dues per protestar. Els locals no han tingut gaires ocasions de gol, més enllà d’una rematada que ha sortit fregant el pal. Per part gironellenca, ocasió de Josep Arqué, que li han robat una pilota quan estava a punt de finalitzar una jugada clara. En els darrers 10 minuts, partit totalment boig, amb anades i tornades, pilotades dels dos porters, i la moneda es podria haver decantat de qualsevol de les dues bandes. En aquest tram, els locals han tingut una opció de gol, però han errat en la darrera passada, a més d’una rematada que ha sortit fora. A l’altra banda, l’Atlètic ha pogut marcar el gol de la victòria, després de què Noguera assistís per Ragués, qui s’ha plantat sol davant del porter. El control ha sortit llarg i la rematada l’ha acabat aturant el porter local. Finalment, empat a 1 en un partit on el Gironella ha perdonat diverses ocasions que li podrien haver donat la victòria.

La jornada no ha sigut fructífera pel Gironella pel que fa a la classificació, ja que els dos rivals directes, el Caldes de Montbui i el Can Parellada, han guanyat els seus respectius partits. D’aquesta manera, els berguedans segueixen 17ns classificats, amb 20 punts. Tot i això, se situen a 4 punts d’un grup de 5 equips d’un grup que hi ha per davant de l’equip.

A la propera jornada, la 22a, l’Atlètic rebrà la visita del Sallent. Els bagencs són ara els 10ns classificats, amb 29 punts, i arriben després de guanyar, per 5 a 1, al Juventud 25 de Septiembre.

 

FITXA TÈCNICA

CF Sabadell Nord: Miguel Ángel Navarro, Andrés Montero, Ivan Garcia, Josep Piñol, Eric Garcia, Jon Comellas, Kevin Del Corral, Sergi Valiente, Luis Zurita, Pol Plana, Oriol Álvarez. També van participar: Sergi Martí, Adrián Romero, Jerian Dorado.

CF Atlètic Gironella: Ferran Prat, Guifré Dalmau, Èric Santmartí, Adrià Sellarés, Marc Oses, Pau Ragués, Pol Ginestà, Miquel Noguera, Antoni Sibila, Josep Arqué, Francisco Manuel Rodríguez. També va participar: Artur Feliu.

Comentaris