Atletisme

Pau Bartoló: “Em sento realitzat després d’haver superat el repte a Lapònia”

Pau Bartoló: “Em sento realitzat després d’haver superat el repte a Lapònia”

El corredor de muntanya Pau Bartoló, d’Avià, ha acabat amb èxit el repte de córrer, en tres dies, 196 quilòmetres per Lapònia, una regió escandinava situada entre Noruega i Finlàndia on les temperatures poden rondar els 40 graus sota zero. Unes condicions climàtiques que no han estat tan extremes, no ha fet tan tan fred, però tot i això n’ha patit, i ha viscut moments durs, segons ha explicat en una entrevista al programa ‘Entre Rivals’, de Ràdio Berga (encara des d’Oslo). (La podeu escoltar a l’àudio adjunt).

El corredor avianès s’ha mostrat “satisfet i realitzat després d’acabar una fita que no s’havia fet mai fina ara”. Un repte més com a esportista. A més, Bartoló ha explicat que, gràcies a l’aventura, ha pogut descobrir com és el dia a dia de les persones que viuen a Lapònia. Un privilegi que l’ha fascinat, ha dit.

Aquest diumenge al vespre vespre Pau Bartoló vola cap a Barcelona, després de dos dies de viatges per Noruega. Ja té ganes d’arribar a casa, a Avià, compartir l’experiència amb els seus i descansar.

 FOTO: Pau Bartoló corrent per Lapònia / Facebook de Seguartic -Catalana Occidente (patrocionador d’aquesta aventura)

corredor de muntanya Lapònia Pau Bartoló repte

Comentaris