Futbol, C AT Gironella B, Casserres CF, CE Berga, CE Olvan, CE Puig-reig, CE Puig-reig B, CE Vilada, CF Sant Salvador de Cercs, Montmajor FC, UE Avià B

Segueix la solidesa de Berga i Puig-reig a la part alta de 3a; L’Avià B segueix cedint punts a 4a

Segueix la solidesa de Berga i Puig-reig a la part alta de 3a; L’Avià B segueix cedint punts a 4a

Tercera catalana, Grup 7 – Jornada 20

Victòries aquesta jornada del Berga, per 0 a 1 a Súria, i del Puig-reig, per 3 a 0, en la visita de la Pirinaica. Per altra banda, el Gironella B va aconseguir empatar a 0 en la visita del Marganell, mentre que l’Olvan no va aconseguir sumar punts al camp del Fruitosenc, 1 a 0.

D’aquesta manera, el Berga recupera una posició, gràcies a la derrota del Can Trias, i, amb 42 punts, se situa a la 3a posició. El Puig-reig segueix ferm i s’aferra a la 5a plaça, amb 36 punts. A la part baixa no hi ha moviments: l’Olvan segueix 14è amb 21 punts, mentre que el Gironella B segueix cuer, 18è, ara amb 9 punts.

A la propera jornada, duel a la part alta, ja que el Berga rebrà el Santpedor (2n amb 43 punts), mentre que l’Olvan ho farà amb el Can Trias (4t amb 39). Els desplaçaments els faran el Puig-reig, que anirà a Viladecaballs (9è amb 27 punts), i el Gironella B, que anirà al camp del Gimnàstic de Manresa (7è amb 31).

Resultats i classificació

 

Quarta catalana, Grup 1 – Jornada 18

Sorpresa en l’empat a 1 de l’Avià B al camp de la Monistrolenca. Qui sí que va guanyar va ser el Sant Salvador de Cercs, per 2 a 5, a Sant Llorenç de Morunys, i el Puig-reig B, per 4 a 3, en la visita del Súria B. Les derrotes les protagonitzen el Vilada, per 0 a 5 al camp del Navarcles, el Casserres, per 3 a 1 a Calders, i el Montmajor, per 2 a 1 en la visita a Sallent.

Després d’aquesta jornada, l’Avià B segueix perdent l’avantatge amb els seus competidors. Tot i seguir 1r amb 43 punts, s’acosten el Sallent i el mateix Sant Salvador de Cercs, que segueix 3r, ara amb 38 punts. Montmajor i Casserres segueixen 5è, amb 31 punts, i 6è, amb 28, respectivament. A la part baixa, el Puig-reig B segueix 12è amb 16 punts, i el Vilada 13è amb 13.

A la jornada 19, l’Avià B rebrà al Calders (4t amb 34 punts), el Montmajor al Valls de Torroella (14è amb 12), el Vilada a la Monistrolenca (11è amb 18), el Sant Salvador de Cercs al Navarcles (10è amb 19) i el Casserres al Sallent (2n amb 38). L’únic desplaçament el farà el Puig-reig B, que anirà fins a Puigcerdà (9è amb 22 punts).

Resultats i classificació

 

Foto: Instagram @ceberga1913

Comentaris