Futbol, C AT Gironella

El Gironella trenca la bona ratxa i perd pistonada (0-1)

El Gironella trenca la bona ratxa i perd pistonada (0-1)

L’Atlètic Gironella va desaprofitar una opció de seguir sumant en la visita de Les Franqueses, al caure derrotat per 0 a 1, en un partit gris. D’aquesta manera, els berguedans perden pistonada en la lluita per la permanència.

El partit no va ser gens vistós: feia molt vent, hi havia moltes imprecisions… A la primera meitat, Les Franqueses deixava jugar al Gironella quan tenia la pilota, però pressionava molt quan l’esfèric estava a peus del porter o de la defensa. Això dificultava molt la sortida de pilota berguedana i obligava a l’equip a jugar en llarg, cosa que no els beneficia gens. El Gironella esperava al seu camp, i pressionava quan el rival hi arribava. Per part gironellenca hi va haver poques opcions destacables. La que més, una passada en diagonal de Ferran Prat, que va pentinar Angel, perquè arribés a peus d’Eric, la rematada del qual s’ha estavellat al travesser. Per la banda visitant, una rematada de Daniel Martínez des de la frontal, després d’una falta lateral on un defensor local va perdre la marca, que va aturar aturat el porter, i una altra rematada del mateix jugador, a la mitja volta. Es va arribar al descans amb empat a res, en un partit sense dominador clar.

Els canvis del descans tampoc van activar a l’equip, que va seguir molt espès. Tot i això, el partit es va trencar al minut 50. Mentre Les Franqueses va tenir una rematada que va sortir fora, el Gironella va tenir una ocasió de les cames d’Eric, qui va esquivar la sortida del porter, però va fer una centrada molt forçada, que es va estavellar al lateral de la xarxa. Una pilota llarga arribà als peus de David Sánchez, qui va passar entre els dos centrals, es va plantar davant del porter totalment sol i va finalitzar a la perfecció, per marcar el primer i únic gol del partit (67′). A partir del gol van arribar els millors minuts de l’Atlètic: combinacions, superant la pressió i les línies, fins a arribar als laterals, des d’on se seguien fent centrades que portaven poc perill. Tot i això, equip no podia combinar per dins per crear perill i les rematades eren inútils. Això no obstant, els berguedans van fer una combinació molt bona de tot l’equip, que va arribar a peus de Sallarés, qui va obrir per Ferran, el qual va fer una passada de la mort que no va trobar rematador, després de passejar-se per tota l’àrea. El partit va acabar amb el Gironella nerviós, tirant pilotes a l’àrea. A les acaballes, Antoni va rematar a boca de canó una bona centrada de Pau Tomàs des de banda dreta, però el porter visitant va fer una gran aturada que evitava l’empat.

D’aquesta manera el Gironella desaprofita un partit clau de cara a la permanència, ja que, en cas de victòria, podria haver superat fins a 4 equips a la classificació. La derrota, sumada a victòria del Can Parellada, fa que l’equip torni a baixar fins a la 17a plaça, sumant 19 punts.

A la propera jornada, la número 21, l’Atlètic visitarà el Sabadell Nord. Els vallesans són 7ns classificats, amb 31 punts, i arriben després d’empatar a 1 al camp del Juventud 25 de Septiembre.

 

FITXA TÈCNICA

CF Atlètic Gironella: Jofre Barrull, Pau Tomàs, Guillem Maza, Ferran Prat, Guifré Dalmau, Eric Santmarti, Adrià Sellarés, Pau Ragués, Ferran Sibila, Josep Arqué, Angel de la Concepción. També van participar: Antoni Sibila, Artur Feliu, Josep Boatella, Joaquim Escalé, Miquel Noguera.

CF Les Franqueses: Ivan Molpeceres, Sergio Visdomines, Ruben Riola, Ivan Moreno, Alex Alfonso, Daniel Martinez, Mahamadou Tunkara, Lars Carrillo, Gerard Garcia, Iñaki Ballesteros, David Rubio. També van participar: Alex Gordillo, David Lopera, Ivan Coca, Marc Carmona, David Sánchez.

 

Declaracions del segon entrenador de l’equip, Ivan Cortizo.

Comentaris